Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt töri érettségit meg...

Emelt töri érettségit meg tudok írni négyesre vagy ötösre, ha csak a tételeket tanulom meg?

Figyelt kérdés
2014. nov. 3. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. nov. 3. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Remélem Te se gondoltad ezt komolyan :D Esélytelen csak ennyivel, még középszinten is necces lenne.
2014. nov. 3. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:
De igen, komoylan gondoltam, mivel már 60%tól ott ötös, és tanáraim szerint leginkább azok a témák forudlnak elő, amiket megadtak tételeknek.
2014. nov. 4. 18:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja, és ahelyett, hoyg hülyének nézel, inkább indokolj (pl saját tapasztalat)..
2014. nov. 4. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Oké, saját tapasztalat, hogy nem olyan könnyű 60%ot elérni az emelt törin. 67%-om lett, és én a tételek mellett is tanultam más részeket. Nálunk is voltak páran akik így áltak hozzá, hogy a tételek elegek, olyan 30-50% körüli eredményeik lettek.

Amúgy meg ha megnézed közel sem fedik le a szóbeli tételek az írásbelik feladatait. 2 tanárnál tanultam (alapórán+fakton) mindekettő azt mondta, hogy édeskevés csak a tételeket megtanulni ahhoz, hogy valakinek jól sikerüljön az emelt érettségije. Főleg, hogy az első résznél még az atlaszt se lehet használni. Ha csak a tételek alapján akarnád megcsinálni kb. a pontok negyedét kapnád meg.

De nyílván te aztán jobban tudod milyen könnyű azt a 60%-ot megcsinálni csak a tételekkel....

2014. nov. 4. 19:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Kicsit nagy az arcod, nem gondolod? Ki mondta, hogy jobban tudom? Én kérdeztem valmait, mire te kb kiröhögtél, és én meg leírtam az indokaimat. Egyébként köszönöm a választ, még kérdezgetek mástól is. Amúgy sk oylat is hallottma, hogy simán meg lett nekik, szóval függ a képességektől is, de én nem tanulok olyna könnyen. Legalábbis iylen mennyiségben nem.
2014. nov. 4. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem nagy az arcon és miután én megcsináltam az emeltet ez elég abszurd kérdésnek tűnik.

Ráadásul az, hogy mástól mit hallasz nem ugyanaz, mint hogy ténylegesen látod, hogy ennyi tanulással ki milyen eredményt ért el.

2014. nov. 4. 21:04
 8/10 A kérdező kommentje:
De én még nem csináltam meg, és ezért kértem segítséget. Olyan emberektől hallottam, akiket ismerek is. Tehát ez is tényleges.
2014. nov. 4. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Én iden töri emelteztem.

Egy rakat olyan dolog volt aminek köze sem volt a tetelekhez. Főleg részkerdesek de jópár pontot értek. Valamint topografia is volt,meg antik szobrok,festmenyek felismerese.

Nekem 84% lett az írásbeli. De annak aki csak teteleket tanult 50-60 %.

Es hiaba 5-ös,a 60 % nagyon keves felvetelinel ha ezt számíttatod be.

2014. nov. 4. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:
71% lett :) és a tételeken kívül keveset tanultam, meg ugye ami megmaradt az órákon. Többet tudtam, mint a 30 témakör, de azért nem szaggattam magam...féltem is tőle nagyon, hogy nem készültem fel rendesen, de szerencsém volt :)
2015. júl. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!