Menjek egyetemre, ha buta vagyok és lusta?
Figyelt kérdés
Ja és mindent hamar megunok,hisztis vagyok,csapkodok szóval egy ideggyenge szr vagyok,nem vagyok jó semmiből pedig igyekeztem tanulni,de hát nem vittem semmire viszont szeretnék mindenképp egyetemre menni a kétkezi munka annyira nem vonz inkább az elméleti dolgok,viszont nagyon buta vagyok( nagyon,nagyon) annyira,hogy ötletem sincs mit csináljak.2014. nov. 3. 16:01
1/1 anonim válasza:
Így semmiképp.Nem bírnád idegileg.Tudod te milyen egy vizsgaidőszak?Az érettségi hozzáképest babazsúr.Inkább tanulj valami szakmát.Hidd,el többet érsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!