Hogyan lehetek tanár?
Történelem-testnevelés vagy angol-testnevelés szakos tanár szeretnék lenni, esetleg mindhárom egyszerre. lehetséges ez?
Milyen eredmények kellenek, hogy sikerüljön?
Mindhárom tárgyból 5-ös vagyok, angolból ár van középfokú nyelvvizsgám, a suliban pedig töri fakton vagyok.
Milyen egyetemre kell menni ehhez?
Én pl. nagyon szeretnék a TF-re jelentkezni, de csak tesitanári diplomát lehet ott szerezni. Vagy rosszul tudom?
Köszi a segítséget!
Ha az angol és a töri érdekel és szeretnél tanár lenni ezekből a tantárgyakból, a tesi minek?
Oda azok mennek akik a többihez hülyék...
Ne legyél tanár!!
Nekem ez volt minden álmom, 2év alatt össze is törték. Az egyik szakom angol. 2 éve végeztem, azóta tanítok, remélem nem sokáig. Rettenetes helyzet van az oktatásban. Én még a régi rendszerben végeztem, 8 év általános, 4 év középsuli, 4 év fősuli, amit 90 000 ft-os fizetéssel jutalmaznak.
Minden nap 6 órám van. 7.30-tól legalább 14-ig suliban vagyok. Délután óraterveket írok, dolgazatok készítek, javítok.
Ha kell: fénymásolópapír, írásvetítő fólia vegyél magadnak. A táblára nem lehet írni... stb. És a mi sulink még nincs is olyan rossz helyzetben...
Ja igen, elfeljtettem az értekzleteket, megbeszéléseket, rendezvényeket és a szótfogadatlan, tiszteletlen, tanulni nem akaró gyerekeket.
Én már a csillagokat is lehoztam az égről, hogy bebizonyítsam milyen szép nyelv az angol, milyen jó, és milyen hasznos tanulni....
Kedves panaszkodó tanár!
Nem kötelező tanítani.Próbáljon meg gyárban dolgozni.Én reggel 6-tól 14-ig a gyárban vagyok,ehhez 4.15 kor kelek és 15.30-ra vagyok otthon.Ebben benne foglaltatik kemény 20 perc szünet,amit le kell dolgozni.Zaj,kosz,meleg és finom gázok színesítik a munkakörülményeket.Tiszteletlen,a magán problémákat megérteni nem akaró főnökök stb.Ja,és van szakmám és érettségim is,ezzel ennyire futotta.Nem akarom untatni,de ne várja,hogy "jaj,szegény tanárok".
Kérdezőnek:Ne add fel az álmaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!