Van valami jó pályaválasztási tesztet?
Melyik tárgyból hanyas vagy?
matek
fizika
kémia
biosz
történelem
magyar
nekem már van érettségim és egy évvel ezelőtt még ennyire se volt fogalmam ,hogy mit csináljak,ha fiatalabbak vagytok nálam azt ajánlom a nyelveket nyúzzátok,mert az mindenhova kell és jól nézzetek utána minden szaknak.
Az,hogy miből hányas vagyok igencsak relatív . Pl osztályzás szerint magyarból és töriból 4es lettem de az érettségim 80% és 90% feletti lett, matekból elvileg 5ös voltam mégis úgy elrontottam az érettségit,hogy 3mas lett, bioszból 5ös voltam tudtam mindent mégiscsak 4es lett az emelt:/ kémiából úgy voltam fakton 3mas 4es ,hogy nem tanultam semmit,fizikából is 4es körül voltam. Angolból 4es voltam 4es lett az érettségim is. Amúgy a legjobban a természettudományok érdekelnek meg a pszichológia ( a magyart is azért imádtam,mert a tanárunk sokszor ilyen pszihológiai elemzéseket csinált:) viszont szerintem csak egy átlagos idióta vagyok nulla ésszel :( mindenbe belekapok össze-vissza. Nincs hosszútávon kitartásom,mindennap más a véleményem egy adott dologról,hamar elunom magam folyton kellenek a kihívások.
Informatikus, programozó az ma is sok kell, meg a jövőben is kelleni fog. Lesz is kihívás bőven.
Pszichológus sem olyan rossz, oda viszont több végzettség is kell, hogy vidd valamire. 5 év + 2 év kb.
Ja, angolul mindenképpen tanuljatok meg, ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!