Úgy érzem utálnak az osztálytársaim. De miért?
Elsős vagyok gimnáziumban, nem nagyzolásból, de divatosan öltözködök és elég szép is vagyok (szerintem nem, de mások szerint igen). A lényeg, hogy év elején tök jóba lettem mindenkivel, majd egyre csak romlott a helyzet. Rámmászott egy srác, kicsit összevesztem vele, aztán egy másik is rámmászott egy srác (nevezzük G-nek), akivel 10 éve ismerjük egymást, szóval azzal jóba vagyok, de olyanokat csinál, hogy mögöttem úgy, felerúg a székembe és a fekete kabátomon ott a nagy lábnyoma, minden tiszta mocsok. Ráadásul egyfolytába beszól, hogy leszopom-e meg fejbevág és utána a másik srác (nevezzü B-nek) (akivel mellékesen év elején a legjobba voltam) gratulál neki és kiröhög. B mondta a barátnőmnek, hogy szerinte bunkó vagyok. A baj csak az, hogy nem tudom mit tettem. Nem kapok választ, ha élőben beszélek vele, akkor csak azt mondja, hogy hagyabba, kussolj, nyugimár, hagyjálmá, meg ilyeneket. Ha MSN-en írok neki nem válaszol. Mégis mi baja lehet? hogyan tudnék változtatni a helyzetemen? Hogyan javítsam ki a hibám, ha azt sem tudom, hogy mi az és nem is tudom megkérdezni tőle? Már egyszerűen utálok bemenni a suliba, pedig az elején még imádtam. És szívesen bejárnék, ha az osztály nem lenne ilyen. Most meg itt sírok, mert nem tudom mitévő legyek. :/
14/L
Az a baj veled,hogy túlzott önértékelésed van.Szerintem a fiúk ezt észrevették,és direkt az ilyen lányokra nyomulnak.És ha igazán jóba lennél G-vel,akkor ő nem rugdosna,a B meg elmondta az igazat:bunkó vagy.Lehet,hogy negatív a kisugárzása a személyiségednek,az irásodból én sem kedveltelek meg igazán-_-" próbáld egy kicsit alacsonyabban hordani az orrod,kicsicsillag.xD
ÉS NEM BAJ,HA LEPONTOZOL:D ÖRÜLÖK NEKI;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!