Matektudást fejleszteni?
Figyelt kérdés
Nagyon buta vagyok matekból. Sokszor azon is el kell gondolkodnom egy pillanatra, hogy mennyi 15+9, 23+14 14x8 stb. Nem jönnek ezek nekem kapásból :( 28 éves vagyok és már van diplomám (humán)., 2 nyelvvizsgám. Jelenleg GYED-en vagyok és szeretnék egy olyan helyre menni majd dolgozni, ahol jól lehet keresni, de az csak gazdasági végzettséggel lehetséges. Néztem a közgazdász szakon olyat, hogy humánerőforrás menedzsment. Persze ahhoz is kell matek :( Szeretnék nagyon tanulni még. Fejleszthető a matektudás, vagy esélyem sincs ennyi ésszel bekerülni egy ilyen helyre, vagy bent maradni és levizsgázni?2014. okt. 21. 13:57
1/2 anonim válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Máshogy nem megy. Van, akinek két példa után már teljesen egyértelmű, hogy mit is kell csinálnia egy adott feladat típusnál, van, akinek ehhez 300-at, vagy még többet kell megoldania. Esélyed van, bekerülni főleg, de akár elvégezni is, csak oda kell Magad tenned. Sajnos tény, hogy a matek nem olyan, hogy meg lehet tanulni. Vagy érti az ember, vagy nem. Ez pedig csak részben adottság kérdése. Közrejátszik az idő, a szorgalom, a kitartás és valamilyen szinten az alázat is. Sok sikert! :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. okt. 21. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!