Ti mit gondoltok a mindennapos testnevelésről!?
hát bszki én már végeztem gimivel, és szerencsére csak a végét kaptam az agyalágyult intézkedéseknek, de már nekünk is 3 tesink volt. télen a folyosón tesiztünk, mert nem volt hely máshol. igazán jó lehet úgy órát tartani ha közben 35 diák rohangászik a folyosón nemde? ...
legtöbb iskola nem volt felkészülve rá hogy dilettáns barmok ilyen intézkedéseket hoznak majd.
"Aki sportol, annak tudtommal nem kötelező az 5 tesi. Legalábbis sok helyen hallottam ezt."
Ez nem teljesen igaz. Ha eljársz focizni amit nem a suli tart akkor nem számít bele, csak ha igazolt játékos vagy! Ez azért kell, hogy tudják tényleg sportolsz, bár így is könnyen kijátszható.
Na, az egyesületi sportolásra gondoltam.
Egyetemen se számítják be, ha valaki kerékpárral jár be heti kétszer 15 km-ről, vagy ha heti 2-szer leúszik 2500 métert, teljesíteni kell 2 félév - valahol több - tesit, amit az egyetem szervez.
Ha valaki igazolt játékos, akkor nem.
Középsuliban is így van a heti 5 tesivel.
Én például örültem volna, ha lett volna 5 olyan tesi, amit már megéreztünk volna, mert akkor nem kellett volna saját motivációból, pénzből, időből - ami nem napi plusz 45 perc hanem napi több óra pl az úszás.
Viccesek vagytok, mit ne mondjak. :D Nekem van heti öt tesim, ami annyit tesz, hogy kettőtől háromig van egy lyukasórám, fél ötig pedig röplabda. Na, már most, ennek igazából semmi értelme, mert a tanár nem ért a röplabdához - értsd, a pontokat sem tudja számolni. Nagyjából fél óra az az idő, amikor mozgok valamit. Amúgy az iskolában lévő testnevelések - ez a külön kettő - nem ér semmit.
A tanárokat egyáltalán nem érdekli, minket se kevésbé. Elveszi az időt a tanulástól. az már mondjuk csak haba tortán, hogy nem engedik leadni, pedig mennék egyesülethez táncolni. -.-
Most jarhatok be heti 2x 0. orara ugy, hogy 25 km-rol jarok be... kiba*ott jo mondhstom...
fogyni nem fogytam viszont egy csomot hiztam
meg mindig ludtalpas vagyok... meg mindik faj a hatam...
az egesz egy szenvedes dogoljon meg aki torvenybe hozta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!