Ti mit gondoltok a mindennapos testnevelésről!?
Nagyon helyes! A mozgás felfrissíti a szellemet és erősíti a testet!
Majd 11. évfolyamban válaszd az emelt matekot!
Én nagyon sajnálom hogy nem most vagyok diák.
Tele van minden jobbnál jobb ötletekkel, programokkal, a tankönyvek kb. mint valami mesekönyvek.
Nekünk anno minden fekete-fehér sablonszerű hü...ég volt, a mostani könyvek, meg tök normálisak, magyarázattal, példával, hétköznapi hasonlatokkal, stb.
Ha most lennék diák, még a suliba sem kéne járnom, hisz a könyvek szó szerint a számba rágnák a tudást.
A tesi.
Én örülnék neki, ha heti 5 tesim lenne.
Szerencsére amikor én voltam gimis, akkor volt lehetőség ingyen mindenféle sport szakkörre, a sulin belül, így tudtam a heti 3 tesi órán felül naponta 2 órát sportkörre járni, hétvégén meg saját magam oldottam ezt meg.
Nem értem mi ezzel a probléma?
Én nemrég jöttem ki a gimiből szoval azert meg van fogalmam erről.
Ha csak "mozgas" lett volna akkor szerettem volna de rengeteg felesleges es szinte lehetetlen dolgot csinaltunk-jegyre. Szinte semmit se fejlődtem 6 ev tesi alatt. Idióta a tanterv es sok tesitanar is..
A kötélmászás, szekrényugrás, magasugrás stb. osztályozásának nincs értelme.
Nálunk volt egy nagyon-nagyon laza bemelegítés, utána meg egész órán sorbanállás a gyakorlatokhoz. Persze volt, aki félt - a szekrényugrástól pl. én is nagyon - esetleg valaki kicsit hisztizett is.
Úgy viszont igenis lenne értelme, hogy aránylag kemény bemelegítés, több kör futással, gimnasztikával, utána játék, de mindig más.
Én ilyen tesit csinálnék. És lehetne azt osztályozni, hogy az illető mennyire aktív.
Jaja utolsó ez így igaz.
Az aztan rohadtul nem "atmozgatas" hogy 3 gyerek ugral egymas utan az otosert a tobbi meg ul es nezi..
Úgyis kellene mozognod az egészségedért, utolsó!
És nem csak heti 2-szer vagy 3-szor 45 percet, ami igazából nem is 45...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!