Lenézitek, ha valaki szabad bölcsészetet/kommunikációt tanul?
"Azért vicces az, amikor a bölcsész a wcpapír diplomájával és a konkrétan ZÉRÓ tudásával nekiáll kritizálni egy orvost. :-D Na részemről a vita lezárva. Idiótákkal nem szoktam vitatkozni."
Szerinted vicces. Szerintem meg szomorú, hogy érvek helyett személyeskedsz. Persze ha nem tudnék érvelni, lehet, h én is tenném. Azt hiszem, be is mutattad a reálos arroganciát. Az amúgy honnan tudod, h milyen diplomám van?
De nem vagyok rád mérges, az eddigi bölcsész vs. műszakis viták többsége is így alakult. Elfogytak a reálosok érvei, elkezdtek személyeskedni, aztán elkullogtak:)
Költői kérdés: miért van az,h szinte mindig leérvelik a "buta" bölcsészek a reál szakosokat?:). Eddig abban a hitben voltál, h okos vagy nagyon, kiderült, lehet hogy mégsem. Van ilyen. Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem tanuld meg jobban kezelni azt, ha vki rámutat arra, h butaságokat beszélsz és nincs igazad, mert így sok problémád lesz az életben, és vhogy minden jót.
Ja te vagy az az orvostanhallgató, aki a mérnökös kérdéshez irkált? Téged nehéz elfelejteni:)
Ott is személyeskedtél, tereltél, aztán mikor leérveltek páran, szépen elmenekültél:)
Nem tudom, miért idegesítenek ennyire a bölcsészek, hogy több ilyen kérdésnél is megjelensz, h csupa helyesírási hibákkal meg érvelési hibákkal teli mondatokkal támadd a bölcsészeket.
Ja meg látom, az orvosi mellett párhuzamosan továbbra is végzed az OKJ-s látnoktanfolyamot, mert még mindig képes vagy megállapítani, h a vitapartnered mit végez, kivel él stb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!