Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lenézitek, ha valaki szabad...

Lenézitek, ha valaki szabad bölcsészetet/kommunikációt tanul?

Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 11:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Azért vicces az, amikor a bölcsész a wcpapír diplomájával és a konkrétan ZÉRÓ tudásával nekiáll kritizálni egy orvost. :-D Na részemről a vita lezárva. Idiótákkal nem szoktam vitatkozni."

Szerinted vicces. Szerintem meg szomorú, hogy érvek helyett személyeskedsz. Persze ha nem tudnék érvelni, lehet, h én is tenném. Azt hiszem, be is mutattad a reálos arroganciát. Az amúgy honnan tudod, h milyen diplomám van?

De nem vagyok rád mérges, az eddigi bölcsész vs. műszakis viták többsége is így alakult. Elfogytak a reálosok érvei, elkezdtek személyeskedni, aztán elkullogtak:)

Költői kérdés: miért van az,h szinte mindig leérvelik a "buta" bölcsészek a reál szakosokat?:). Eddig abban a hitben voltál, h okos vagy nagyon, kiderült, lehet hogy mégsem. Van ilyen. Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem tanuld meg jobban kezelni azt, ha vki rámutat arra, h butaságokat beszélsz és nincs igazad, mert így sok problémád lesz az életben, és vhogy minden jót.

2014. okt. 19. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
-vhogy
2014. okt. 19. 14:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem fogytak el az érveim. Csak nem érdemes veled vitázni mivel rámentél az orvosi vonalra, és csak felidegesíteném rajtad magam. Arról nem is beszélve, hogy szerintem már vitáztunk itt. Ez az orvos szidás, meg az informatikus duma ismerős.
2014. okt. 19. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja te vagy az az orvostanhallgató, aki a mérnökös kérdéshez irkált? Téged nehéz elfelejteni:)

Ott is személyeskedtél, tereltél, aztán mikor leérveltek páran, szépen elmenekültél:)

Nem tudom, miért idegesítenek ennyire a bölcsészek, hogy több ilyen kérdésnél is megjelensz, h csupa helyesírási hibákkal meg érvelési hibákkal teli mondatokkal támadd a bölcsészeket.

Ja meg látom, az orvosi mellett párhuzamosan továbbra is végzed az OKJ-s látnoktanfolyamot, mert még mindig képes vagy megállapítani, h a vitapartnered mit végez, kivel él stb.:)

2014. okt. 19. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Bunkókkal továbbra sem vagyok hajlandó vitázni.
2014. okt. 19. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!