Mért kell diák munkához 16. életévet betölteni?
Figyelt kérdés
szerintem 15évesen ugyanugy diákok vagyunk mint 16évesen. pl. szórólapozásba nemhalna bele egy 9 éves sem. szerintetek?2010. jan. 23. 23:22
1/8 anonim válasza:
én nem tudom mi ez a hülyeség,most állítólag a jogsit is felemelték 21. életkorra,vagy valami ilyesmi.Azis nagy b@romság volt.
2/8 anonim válasza:
Nem emelték fel... Amúgy meg nem lenne baromság. És azért, hogy a 14 éveseket ne dolgoztassák, mint taiwanban...
3/8 anonim válasza:
Szerintem jól van ez így, egy 15 éves ne a munkával szórakozzon csak elköltené csokira. Am a jogsit nem emelték fel 21-re nem tudom hol láttad.
4/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 15 éves kortól már lehet nyáron dolgozni. Meg régen munkavállalói kiskönyvvel lehetett suliidőben is dolgozni (de nem tudom hogy az most van e még:()
5/8 anonim válasza:
15 éves kortól lehet szünidőben dolgozni, 16 éves kortól egész évben.
6/8 anonim válasza:
1. vagyok
ahol én lakom,itt mindenki hallodta,hogy fel akarják emelni,de hogy fel emelték e,azt nem tudom.De talán utána kellene nézni,mielőtt leoltasz,hogy nem emelték fel.
OKs??
7/8 anonim válasza:
De bakker... Te mondtál rossz információt...
8/8 anonim válasza:
Pontosan, hülyeséget mondtál! És tudod honnan tudom? HOGY PONT ÉN NEMRÉG KEZDTEM EL VEZETNI TANULNI, SZÓVAL KÉPBEN VAGYOK, úgyhogy ne ugassál hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!