Miért izgul mindenki a felvételi miatt?
Figyelt kérdés
Az jó hogy magyarból könnyű volt ,de mindenkinek könnyű volt és egy rosszabb magyaros is jól megcsinálta szóval ez nem nagyon jöhet jól a pörfekt magyarosoknak.Matek miatt azért nem kell izgulni mert mindenkinek ugyanolyan nehéz volt és mindenki elszúrta ezért alacsonyabb pontokkal vesznek fel az iskolákba...Vélemény?2010. jan. 23. 20:31
11/20 anonim válasza:
Hm. De imádom, mikor látatlanban beleszólnak az életembe...tudod Te egyáltalán, milyen suliba akarok menni? Ne mindenki magából induljon már ki!
12/20 anonim válasza:
Jólvan kicsi szívem nem szólok bele akkor majd három négy év múlva te is észre veszed amikor az érettségi közeledik :) Egyébként igen tudom mert leírtad. Ismerem is, és attól még kitartok a saját véleményem mellett, hogy egy híres gimi nem jobb mint egy szar. És erre hidd el te is rá fogsz jönni pár év után.Ha vissza csinálhatnám az egészet nem mennék mégegyszer egy "neves" gimibe.Egyrészt azért mert az egyetemekhez a jegyek (is) számítanak és gondolom ez magától értetődő hogy egy nehéz iskolában nehezebb jobb jegyet is szerezni.Most érettségizek,eddig kitünő voltam, most is küzdök, hogy az legyek mert gondolom ezt még nem tudod, hogy egyetlen négyessel szinte lehetetlenség egy jobb egyetemre bekerülni.A testvérem aki egy "névtelen" falusi gimibe járt ugyanúgy kitünő volt mint én csak persze 100szor könnyebben.Tehát már megbántam hogy én nem oda mentem.Ugyanis az egyetemeket nem érdekli milyen gimibe jártál, csak a pontjaid.Másrészt mondhatod, hogy jobban felkészítenek az érettségire, de ez azért nem igaz mert az érettségi nevetségesen könnyű, 0 tudással meglehet írni a forrásokból 90%ra.Én 95%ra írtam meg a töri próbaérettségi úgy, hogy tényleg fogalmam sem volt a témákról...
13/20 anonim válasza:
Ja igen ezt még elmondom, hogy kitűnő vagyok, van egy felsőfokú nyelvvizsgám és ha nem teszek valamiből egy minimum 80%os emelt szintű érettségit (amit te még biztos nem tudsz, de ezt szinte lehetetlen megcsinálni főleg magyarból) akkor esetleg felvesznek arra az egyetemre ahova akarok menni. Na és gondold el mi lenne ha lenne egy négyesem??
15/20 anonim válasza:
Akkor tisztázzunk valamit, 22:59-es vagyok.
Szar ez a névtelenség.
De inkább hiszek a tanáraimnak, meg a leérettségizett, egyetemre járó barátaimnak, ismerőseimnek, mint Neked, így látatlanban.
16/20 anonim válasza:
Amúgy meg... a SZTE gyakorló gimijébe szeretnék menni. Név szerint Ságvári, ha már itt tartunk...
17/20 anonim válasza:
Engem nem érdekel kinek hiszel, nem is akartalak rábeszélni semmire én csak a saját véleményemet írtam le. Mert annyira féltek ettől, hogy hova vesznek fel. Én is nagyon féltem, szinte "lenéztem" aki egy rossz gimibe került be.De mostmár látom, hogy ők jártak jobban.De azt elhihetitek, hogy a gimi nem dönt el semmit. Ha nem vesznek fel oda ahova akarsz menni akkoris ugyanakkora esélyed van az egyetemre. Innentől már minden a szorgalom kérdése. És nem a tanártól kell várni a csodát, hogy majd a fejedbe rakja a tudást.
18/20 anonim válasza:
Ja és ajánlom, hogy már elsőtől kezdjetek el járni külön nyelvtanárhoz, mert egy felsőfokú nyelvvizsgára mindenképp szükségetek lesz. És jobb ezt az első két évben letudni, mert a 3.és a 4. év már számít a továbbtanuláshoz, szval akkor már nagyon bele kell húzni a tanulásba,nehéz lenne mellette még nyelvet is tanulni.
19/20 anonim válasza:
Akkor fehér zászló. És köszönöm a tanácsokat. ;) :)
20/20 anonim válasza:
szerintem azért izgul az ember, mert csak egy életmegváltoztató dolog lenne ez...elég sokat határoz meg a jövőből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!