Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért izgul mindenki a felvéte...

Miért izgul mindenki a felvételi miatt?

Figyelt kérdés
Az jó hogy magyarból könnyű volt ,de mindenkinek könnyű volt és egy rosszabb magyaros is jól megcsinálta szóval ez nem nagyon jöhet jól a pörfekt magyarosoknak.Matek miatt azért nem kell izgulni mert mindenkinek ugyanolyan nehéz volt és mindenki elszúrta ezért alacsonyabb pontokkal vesznek fel az iskolákba...Vélemény?
2010. jan. 23. 20:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ha átlagot számolnak,akkor jól járunk..ha a két tantárgyból külön-külön veszik a kötelező 30%-ot,akkor nem járunk jól,csak az igenjó matekosok...
2010. jan. 23. 20:33
 2/20 anonim ***** válasza:
Én az érettségi miatt se izgulok...
2010. jan. 23. 20:36
 3/20 anonim válasza:

Aki nem volt még fogorvasnál az mért izgul? :)

Én 3.-os vagyok szakközépben, és én is eléggé paráztam a központinál, azt hittem, hogy gázos 68-68 pont, később kiderült átlagban enyém lett a legjobb az évfolyamról, pedig most 3.81 es átlagom van (ha egyetemről beszéltek bocs, csak nem nagyon lehet belőle leszürni :)).

2010. jan. 23. 20:39
 4/20 anonim ***** válasza:

Szerintem azért izgul mindenki a felvételi miatt,mert gyakorlatilag a jövőnk múlik rajta,és nem mindegy hogy honnan indulunk el az életben.

Amúgy meg arról nem tudna valaki mondani infót,hogy a PTE Tudom. Egyetem Babits Gimin.-ba a max. elérhető 200 felvételi pontból hánytól vesznek fel,ill. hánytól esélyes?

2010. jan. 23. 20:42
 5/20 anonim ***** válasza:
Nyugi egy középiskolától nem fog múlni a jövőd. Egy kicsit se.Én is ezt gondoltam, el is mentem egy jó gimnáziumba. De mit érek vele? Majd ha felvesznek főiskolára vagy egyetemre na majd azon fog múlni minden. Nem a középiskolán.
2010. jan. 23. 20:49
 6/20 anonim ***** válasza:
58%
20:49 vagyok. Kihagytam azt, hogy végülis teljesen mindegy hogy egy "jó" középiskolába mész vagy egy szarba. Úgyis a tanároktól függ minden, egy jó gimiben is lehet jó tanár meg rossz is. A mi iskolánk teli van rossz tanárral hiába jó hírű. Ha meg szakközépre gondoltál oda úgyis felvesznek ha csak nem vagy mindenből kettes.
2010. jan. 23. 20:52
 7/20 anonim ***** válasza:

20:42-es!

Én is a Babits-ba akarok menni.

Amúgy meg a gimnázium nem dönt annyira el semmit. Szal tulajdonképpen bármilyen szakra mész még akármi lehetsz. Pl. ha matekra vesznek fel akk simán lehetsz még orvos. Úgyhogy sztem nem kell ennyire parázni:D

2010. jan. 23. 21:24
 8/20 anonim ***** válasza:

Akkor én a megszívós rétegbe tartozom. Sajnos. Szokás szerint...

Nem tudom, miért erőltetik ezt a szar matekot... Örülök, ha összeszedtem húsz pontot... a magyarom, "természetesen" hibátlan (ha levonnak a fogalmazásért pontot, akkor tuti kikészülök), de sokra megyek vele... :(

*egy elkeseredett, humán osztályba készülő lány*

2010. jan. 23. 22:59
 9/20 anonim ***** válasza:
Higyjétek már el, hogy a gimnázium nem jelent semmit akármilyen szakra is mész. Én olyan gimibe járok ahol elsőben 15 angol óra volt egy héten.Senkinek nem lett nyelvvizsgája, csak annak aki különtanárhoz járt.(de az sem első után) Na most nehogy azt hidjétek,hogy az a kettővel több magyar óra a humán szakon annyira sokat fog jelenteni.
2010. jan. 24. 09:32
 10/20 anonim ***** válasza:
*higgyétek
2010. jan. 24. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!