Mien lett a felvétli?
Figyelt kérdés
Szerintetek is könnyű volt a magyar és nehéz a matek? 60-70 ponttal felvesznek a CSokiba?2010. jan. 23. 13:48
1/11 anonim válasza:
A matek az olyan nehét volt mint a franc!!A magyar nem volt nehéz.
2/11 anonim válasza:
A magyar nagyon könnyű volt. Elsőnek lettem kész, és csak egy feladatot nem tudtam rendesen, a mondatelemzést.
A matekot úgy elcsesztem, ahogy kell. Az elég gáz. Marha nehéz volt, panaszkodott is mindenki rendesen. :D
3/11 anonim válasza:
Nálam is ez volt.A magyar felvételit,amikor megláttam,megkönnyebbültem,hogy lesz egy 20 percem a fogalmazásra,lett is.A matekot alig volt időm befejezni,szerintem a 30%-ot meg sem közelítettem..de azért a remény hal meg utóljára..és már meghalt az is még 4.16.-a előtt...:(:( ilyen hülyét,aki a matekot összeválogatta:(:S:@
4/11 anonim válasza:
egyet kell értenem az előőtem szólókkal, a matek g.eci nehéz volt:( de megnéztem a javítókulcsot, és amit beírtam, az jó lett, de 10-15 pontom lett a matekon
5/11 anonim válasza:
A matek az k*rva nehéz volt!Miért akkor kell ilyen kib*szott nehezet adni mikor én írom XD ? De legalább a magyar nagyon könnyű volt.
6/11 A kérdező kommentje:
értem szoval ti is így érzitek :hogy a matek (nekem mindenképp ) elb@szt@ a felvételimet de nagyon
2010. jan. 23. 14:38
7/11 A kérdező kommentje:
én is le ellenőriztem nekem matek MAX 20 pont
2010. jan. 23. 14:38
8/11 anonim válasza:
igen igen, a matek nagyon nagyon nehéz volt!! de már az egyesben is többet kellett gondolkodni mint a régebbiekben!! de a többi.. hát röhej.. a koleszosra azt hittem tudom, de megnéztem a megodlást és nekem x 100ra jött ki:( meg a többi is.. hát nagyon elvagyok kenődve:(
magyaron csak egyet szúrtam el, azt a helyiségeset. pedig az is tök egyszerű volt -.- a fogalmazás szerintem jó lett, remélem a javítók is azt gondolják majd.
matekon max 31 pontom lett ha jól számoltam. :(:(
9/11 anonim válasza:
Sziasztok, szerintem is nagyon nehéz volt a matek.. bekaphatják ^^ hol tudom megnézni a javítókulcsokat?megszeretném mutatni a szüleimnek hogy milyen nagyon nehéz feladatokat adtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!