Mien tollakat rotringot ceruzát radírt füzetet. Ajánlotok a következő tanévre? Képet is légyszi
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 19:55
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
csak tudni akartam h mi lesz jövőre a menő
2010. aug. 1. 20:19
3/7 anonim válasza:
úristen...
Jövőre az lesz a menő, ha nem négyzetrácsos füzeted lesz, hanem kis szívecskés rácsok lesznek benne...
Nem tök egyformák? minek veszel meg 1 db füzetet 200 forintért, aminek csak a borítója színesebb, ha ott van a sima füzet 30 forintért plusz a borító szintén annyiért... 140 forintot takarítasz meg, ez 10 füzetnél 1400 forint.... gimiben 4 év alatt több, mint 100 füzeted lesz, 14000 forint megtakarítás...
4/7 anonim válasza:
én a legolcsóbb "Teszkósat" veszem..Eddig nem volt velük baj...:S
6/7 A kérdező kommentje:
Eddig nekem is tescosok voltak de kaptam pár beszolást ugyh gondoltam most kicsitújítok. Persze nem a 200 ft-ookat gondoltam
2010. aug. 3. 20:23
7/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen a többi idióta véleménye (akik beszóltak).
Én tegnap vettem a tescoban egy rakás füzetet... tökéletes... ha zavar, akkor vegyél csomagolót és a franc se mondja meg h tescos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!