Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak hatékonyan?

Hogyan tanuljak hatékonyan?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy gimnáziumban nagyon nem kellett tanulnom, órai odafigyeléssel és minimális készüléssel mindig tudtam hozni a 4-es 5-ös szintet. Viszont már egyetemen vagyok mérnökinformatika szakon. Hirtelen jött ez a rengeteg tanulási kötelezettség és őszintén szólva kezdek összeroskadni. "Meg kell tanulnom tanulni".

Ti milyen tanulási módszereket, elhatározásokat szoktatok alkalmazni? Hogyan tanuljam meg azt, amire egyszerűen képtelen vagyok koncentrálni, mert teljesen hidegen hagy? Vagy amihez abszolút nem értek?

Legyetek szívesek segítsetek olyan módszert találni, melynek segítségével annyi energiát kell belefektetnem a dologba, hogy a megfelelő eredmények produkálása mellett még marad időm/energiám zenélni (imádok zenélni, sajnálnám, ha nem maradna rá időm), esetleg lazítani, vagy kapcsolatokat építeni.

Előre is köszönöm a válasz(oka)t, a primitívek kíméljenek.

Köszi :)

2014. okt. 8. 14:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!