Egyetemi kollégista vagyok, nem szoktam használni a hűtőt, de tegnap este beraktam egy süteményt a hűtőbe és ma estére már nincs meg, szerintetek kérjem számon a szobatársaimon vagy nem ér annyit az egész?
Felesleges. Akinek volt pofája ahhoz h elvegye más kajáját, nem lesz ahhoz, h bevallja. És ha be is vallaná, mit érsz vele? nem fogod visszakapni a sütit.
Törekedj arra, h ne kelljen semmit a hûtõbe pakolnod!
Mindenképpen érdemes megbeszélni vele. Nehogy már ne lehessen betenni nyugodt szívvel semmit a hűtőbe.
Nem otthon van, enni akar vegyen magának, ez kollégium, nem kommuna óriási különbség.Ha megkérdezi, hogy ehet-e belőle vagy megkínálod oké, de egyébként ez pofátlanság.
Te megeszed a cuccait a hűtőből? Ha a kérdésre a válaszod nem, akkor itt be is zárult a kör.
Nagyon sokan nem tartják a kolikban tiszteletben a másik tulajdonát. Le kell tisztázni, hogy a tiedet viszont elvárod, hogy tiszteletben tartsa...most őszintén mi lesz a következő? Nem volt kedvem mosni, kivettem tőled egy alsónacit. Ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!