Írhatok az iskolának?

Figyelt kérdés
Középiskolába megyek,de lenne egy kérdésem a sulival kapcsolatban.Az oldalon sok tanár és az e-mail címük fent van,arra írhatok,az kifejezetten arra van,hogy diákok kérdezhessenek? És ha igen,akkor inkább igazgatónak vagy igazgatóhelyettesnek írjak?Egy egyszerű rövid kérdésem lenne csak,nem regény... szerintetek írhatok sulinak? Vagy egy diák nem írhat nekik? Esetleg ha elváltoztatnám a nevem?:)
2010. jan. 22. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:

irj a titkárnőnek,vagy az igazgatóhelyettesnek

nyugodtan irhatod a neved,nem lesz semmi bajod belőle (kivéve persze ha arrol érdeklődsz,hogy pl mikor nincs portás,mert betörni szeretnél,vagy hasonlo:D)

2010. jan. 22. 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem dehogy!:):D Csak annyit,hogy az általános szakra kell e valami elbeszélgetés vagy vmi.. köszi hogy válaszoltál!
2010. jan. 22. 15:18
 3/7 anonim válasza:
Szerintem írj a titkárnőnek, és ő majd továbbítja a megfelelő tanárnak a kérdésed. Nyugodtan írd oda az igazi neved, hiszen nem illegális dologra készülsz, és nem is sértegetni akarsz valakit. Csak ne felejtsd el a "Jó napot"-ot az elején és a végén a "Köszönöm"-öt.
2010. jan. 22. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Így jó?: Jó napot! A humán szakra kell valamilyen elbeszélgetés vagy hasonló dolog?És ha igen,mikor lesz? Köszönöm!
2010. jan. 22. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Az iskolák maguk szoktak szervezni tájékoztató napokat, amire érdemes elmenni.

Ezt lenne jó megérdeklődni.

Titkársághoz fordulj mindenképpen, ha nem találsz külön felvételivel foglalkozó embert vagy címet.

(Igazgató, helyettes nem sok eséllyel fog veled foglalkozni, nem az a dolga.)

Ha már jelentkeztél, akkor az időpontokat úgy is elküldik, nem kell külön kérni. Ha meg nem jelentkeztél, akkor nem is kell az időpont.

Szerintem, ha elárulnád a suli nevét, akkor jobban tudnánk segíteni.

Elárulod?

2010. jan. 22. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Voltam már nyíltnapon,de akkor még más szakra akartam menni,szval ez nem foglalkoztatott.--->Zichy Mihály Iparművészeti,Ruhaipari Szakképző Iskola és Kollégium.
2010. jan. 22. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jól értelek,akkor ez érdekel:

4 éves humán általános szakközépiskolai képzés

A felvételi menüpont alatt találsz egy tájékoztatót, és azt is, hogy kihez fordulj, ha az nem elég:

iskolatitkárunkat -ra kattintva, már írhatsz is neki.

neved

email-címed

Tárgy: általános szki képzés

" Tisztelt Polgár Erika!

- a konkrét kérdéseid -

Köszönettel: - a neved -"

..vagy: megkérdezheted, hogy "Tudnának-e nekem időpontot adni, személyes találkozásra, beszélgetésre?"

2010. jan. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!