Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap felvételizek gimnáziumb...

Holnap felvételizek gimnáziumba, tudtok nekem adni jó tanácsokat?

Figyelt kérdés
45 perc áll rendelkezésemre, hogy 10 feladatot megcsináljak matekból is, meg magyarból is.
2010. jan. 22. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:

A magyarnál a 10. feladattal kezd, mert ahhoz kell fantázia, és sok idő is, így érdemes azzal.

Amúgy meg, ha megkapod a feladatokat, akkor először is olvasd végig mindegyiket, majd aztán kezd a legkönnyebbel, és értelem szerűen a nehezebbeket hagyd utoljára, hogy legyen időt gondolkozni. Ez vonatkozik a matekra is.

2010. jan. 22. 14:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, a tanáraim is ezeket mondták :D főleg a magyar 10-es feladatot hangsúlyozták. Nagyon félek xD Főleg a magyartól... A matek-tudásomban megbízok.
2010. jan. 22. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:

nem lesz nehéz:) nézd meg az előző évek feladatait

mikor én mentem akkor vezették be :) gondolhatod hogy izgultam azt se tudtuk milyen típusú lesz mégis

szóval most 100x könnyebb gyakoroltál rá biztos ma már csak pihenj és vigyél holnapra csokit!:)

2010. jan. 22. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Egész héten oldottam feladatokat, és ma is fogok 1-2 feladatsort, szóval szerintem gyakoroltam rá elegendőt. Csoki az alap :D Köszi a választ.
2010. jan. 22. 14:53
 5/5 Harmoka ***** válasza:
Azokkal kezdd, amik rögtön beugranak, ha elsőre nem megy menj tovább, maradjon idő a többire is. Magyarból a 10-esnél tartsd be amit a feladatban kérnek. Nekünk tavaly fogalmazás volt, 10 mondatot kértek, a gyerekem többet írt,(pedig előtte azon aggódott, hogy nem fog tudni 10 mondatot leírni)és ráírták, hogy túl hosszú. Szóval annyit csinálj amennyit kell. Mostmár pihenj, vigyél csokit! Sok sikert! Nem olyan vészes,ha eddig normálisan tanultál, nem lesz gond!
2010. jan. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!