8. -os vagyok. Idén felvételizek gimnáziumba. Ha addig leteszem az angol alapfokút akkor kapok érte valami plussz pontot? Ha igen akkor mennyit?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 17:21
1/6 anonim válasza:
Nem lehet kapni, gimiknél nem így működik. Pláne, hogy az alapfokú már sehol nem ér semmit.
2/6 anonim válasza:
De ha van szóbeli, oda be szoktak kérni mindenféle okleveleket, és ott értékelhetik. A szóbelin is van pontozás. Azért csak vizsgázz le, nem árt a vizsgarutin meg hogy hozzászokj, hogy komolyan készülsz valamire.
3/6 anonim válasza:
Nem sokra mész vele, meg 14 év alatt le se teheted. De ha ráérsz, meg van kidobni való pénzed hajrá.
4/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. . 8-os vagyok és angolból alapfokuzni nem fogok mert alapfok ma már nm túl sokat ér.1.nem mehetsz biztosra vele h kapsz pluszpontot.
2.úgy hallottam h ha kapsz is nem is kapsz sokat(de ez már régen volt)
3.szerintem eléggé drága ahoz képest h nem sokat érsz vele. . .
szentem max középfokkal érsz vmit. . .deh hát a tudásodtól függ h letudod e rakni=D
5/6 A kérdező kommentje:
Valahogy sejtettem,hogy nem érne sokat :(
De azért reménykedtem XD
Az alapot biztos le tudnám tenni,de a közepet viszont tudom,hogy nem. Tehát azt meg se próbálom.
(Elmúltam már 14, tehát a kor nem lenne akadály.)
2009. nov. 3. 20:41
6/6 anonim válasza:
nem ér pontot...iratnak majd veled angol szintfelmérőt!
melyik gimi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!