Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Másoknak is ilyen az osztályki...

Másoknak is ilyen az osztálykirándulásuk?

Figyelt kérdés

Mi általánosba csak múzeumokat, templomokat néztünk és 1 naposak voltak.

Most 10.-be 2 naposra megyünk. Siófokra megyünk csak, de azért, hogy az osztály több, mint fele beb*szhasson és csak diszkóba megyünk. Én nem szeretem a diszkót. És nem is akarok menni, de muszály.

Tavaly is 2 naposon voltunk. Sokan vittek magukkal alkoholt és az összes fiú + fele lány részegre itta magát, mikor kb. ovisok voltak a szomszéd szobába. És kint fetrengtek, hánytak meg minden, az osztályfőnök meg csak aludt. A rendőröket meg már majdnem kihívták.

A szülők ezt tudják és nem tesznek semmit. Az o.fő meg csak beírja majd o.kir. végén amit kell, és ennyi.

Én nem ezért akarok elmenni.

2010. jan. 22. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, igen ilyen volt .. még ilyenebb. Nem a fele hanem az egész osztály tajtrészeg volt. 9-ben külföld, majd rájöttünk, hogy csak bebaszni mentünk ki, ezért nem érdemes még egyszer. Így 10-12-ig csak más városba mentünk és ott ittuk szét magunkat. Kellett a lazítás, meg a készülés az egyetemi életre.
2010. jan. 22. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
De hülyék vagytok,már bocs. Undorító. És hol maradnak az értékek?
2010. jan. 22. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi folyton túrázni jártunk a Zemplénbe meg a Bükkbe, turistaházban aludtunk, diszkó 30 km-es körzetben sehol se volt. Soha senki sem rúgott be, bár "természetesen" volt némi alkohol is. Az is igaz, hogy felelősségteljes, jó fej ofőnk volt, aki nagyon odafigyelt ránk.

Nem vagyok te, de én ilyen "kirándulásra" nem mennék. Semmi értelme olyan tevékenységbe színleg bekapcsolódni, vagy akár csak eltűrni, amivel egyáltalán nem értek egyet. Árral szemben úszni nem könnyű, sok lelkierőbe kerül, de megéri.

2010. jan. 22. 14:27
 4/13 A kérdező kommentje:

De akkor minek kell 2 napra menni?

Azt csináltuk, hogy 1. nap 6-kor már indultunk és csak a szobánkba lehettünk, amibe csak 1 ágya volt mindnkinek, megugye este volt ez. Másnap mindenki rosszul volt és megint nem volt semmi.

2010. jan. 22. 14:28
 5/13 A kérdező kommentje:

Nem is akarok menni, de az o.főnők nem engedné, hogy ne menjek. Tavaly is csak azt engedte el, aki esküvőre ment. De csak kitalálta, hogy ne kelljen mennie. És én szívesen mennék, ha bírnám az osztályom, de csak egy lány van akivel jóba vagyok. A többiek semlegesek nekem.

És miért minden csak a piáról, bulikról stb.-ről szól?

Sokaknak más nem is számít, és lenéznek, ha nekem nem ez áll az első helyen.

2010. jan. 22. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
Na örüljetek neki. Mi annao ha 3 napra is mentünk, akkor cska városnézés, templomba be, tempplomból ki, múzeumba ba, múzeumból ki. Na most tudjátok kit érdekelt ez a 3. után?? Senkit. A drága tanár meg egész éjjel járőrözött, SEMMIT nem lehett csinálni szó szerint. Szabad program kb. 0, nem kérdezte meg, mi mit szeretnénk. Aki nem szereti a beb@szós kirnádulásokat, annak elmondanám, hogy nem kötelező mindenkinek inni, de piálás közbe meg legalább az ember addig is ellehet a haverokkal stb stb...
2010. jan. 22. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Tévedés, hogy nem engedi, hogy ne menj. Nem kötelezhet rá, hogy elmenj kirándulni. Még osztálypénzt se szedhet be a az ombudsman szerint. Tanár vagyok, tudom, mit beszélek. A szülő is megtilthatja, de te is nemet mondhatsz. Annyi csak, hogy ez esetben iskolába kell menned azokon a napokon, nem maradhatsz otthon.

Vagy jelents beteget.

Két napra meg azért szeretnek menni, mert a két nap között van egy éjszaka... :-(

2010. jan. 22. 14:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Aztán minek akartok ide jönni? Nincs itt semmi........
2010. jan. 22. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
9. ben majdnem felgyújtottuk a tábort (3 méteres lángot csinaltunk a szalonna sütésből) (a hő hatasara a boros flakkonok olvadni kezdtek igy 6liter csövi bort 3an 5 perc alatt...) 10.ben egy csaj megivvott fellioter HPt sokkos allapotba került 11.ben vizipipa fű. most 12.-ben még nem volt.
2010. jan. 22. 19:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyébként törvény alapján nem kötelezhet az iskola semmilyen pénz beadására (osztálykirádnulási díj) így ha ezt szepen kikeresed, és elmondod, akkor vagy ingyen mész vagy nem kell menned.
2010. jan. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!