Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ECL nyelvvizsgára ünneplőben/f...

ECL nyelvvizsgára ünneplőben/fekete-fehérben szoktak menni, ugye?

Figyelt kérdés
Telc-en tudom, hogy nem, ott én is voltam. Ismerőseim jöttek egyszer ECL-ről öltönyben. Sürgős lenne, én most fogok vizsgázni, akkor fekete nadrág, fehér blúz (lány vagyok)?
2014. okt. 1. 23:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Írásbelin voltaképp mindegy, szóbelin nem árt, ha kissé elegánsabban megy oda az ember első benyomás szempontjából, de ez minden nyelvvizsgára igaz. Én speciel TELC-re is öltönyben mentem. A fekete nadrág, fehér blúz szerintem kiválóan alkalmas.
2014. okt. 1. 23:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem muszáj fekete-fehérben. Legyél elegáns, de úgy, hogy a ruha ne feszélyezzen.
2014. okt. 1. 23:23
 3/3 anonim válasza:
Én is most megyek ECL-re. Én öltönyt húzok. Úgy vagyok vele, hogy ez nálam már szokás egy vizsgánál, pláne szóbelinél. Bár szerintem az se baj, ha valaki nem így megy, de azért legyen elegáns.
2014. okt. 2. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!