Most szombaton Felvételizek! :' ( Nehezebb lesz idén a felvételi mint tavaly? .
Figyelt kérdés
Vagyis hát ugy értem hogy: 2008-ban "közepes" volt tavaly meg könnyű szal idén nehezebb vagy könnyeb lessz? Ja és matek feltélin 20 -21 pont elég szakközépbe? :S2010. jan. 21. 15:21
11/16 anonim válasza:
ne izgulj, mert a felvételi évről évre könnyebb...ez onnan is látszik, hogy évről évre nagyobb gnómok járnak jó sulikba
12/16 anonim válasza:
Szia! énis most felvételizek . ne aggódj, probafelvételin az én matekom is 21 pontos wolt :D és szintén szakközépbe akarok menni. na majd szombaton meglátjuk. =)
14/16 A kérdező kommentje:
Oké thx :D
2010. jan. 21. 18:12
15/16 anonim válasza:
Szia én is holnap felvételizek.. :)
16/16 anonim válasza:
énis felvételizek hnap...sztem akkor könnyű egy felvételi,amikor ki van pihenve az ember...én ma korán fekszek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!