Most szombaton Felvételizek! :' ( Nehezebb lesz idén a felvételi mint tavaly? .
Figyelt kérdés
Vagyis hát ugy értem hogy: 2008-ban "közepes" volt tavaly meg könnyű szal idén nehezebb vagy könnyeb lessz? Ja és matek feltélin 20 -21 pont elég szakközépbe? :S2010. jan. 21. 15:21
1/16 anonim válasza:
Hát figyelj ez egy érdekes kérdés, szerintem középiskolai felvételin az egész még iskolákra szabott, mind magának kitalálja, hyog milyen felvételit írat, szóval itt ezt nem tudom ki tudja neked így megmondani..
2/16 anonim válasza:
Én is most írom :D
Majd hajrá ;D
3/16 anonim válasza:
Szia!
Én tavaly felvételiztem az tényleg nagyon könnyű volt, de szerintem évről-évre könnyebb lesz, úgyhogy ne izgulj.
Amugy szerintem ennyi pont matekból bőven elég hogy felvegyenek!
Sok sikert hozzá! :D
4/16 A kérdező kommentje:
Thx nektek..Ja és neked is hajrá :) Tömöm majd magamba a szőlőcukrot XD
2010. jan. 21. 15:27
5/16 anonim válasza:
Elsőnek:
Ma már az összes iskolának központi felvételit kell íratni, nem használhatják a sajátjukat.
6/16 A kérdező kommentje:
Szal akk ja....xD
2010. jan. 21. 15:31
7/16 anonim válasza:
Elég szakközépbe, én sokkal kevesebbet értem el XD
8/16 A kérdező kommentje:
Ahhha...:) akk az jo hir nekem XD
2010. jan. 21. 15:39
9/16 A kérdező kommentje:
Ja és felvettek?
2010. jan. 21. 15:39
10/16 anonim válasza:
Ez komoly? De jól lemaradtam! Engem még úgy vettek fel, hogy el kellett mesélnem mit szeretnék majd tovább tanulni, meg milyen hobbim van, mert olyan szép volt az általános iskolás bizonyítványom. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!