Lehetséges, hogy méltányossági okokból eltekintenek a nyelvvizsgától? Bővebben lent.
Hát szerintem nem sok esély van rá... vagyis inkább 0!
Én most diplomáztam, de nek sincs nyelvvizsgám... a diplomát meg ugye akkor kapom kézbe, ha meg van a nyelvvizsga. Egyszerűen hülye vagyok a nyelvekhez. Olaszból 4-es lett az érettsgéim, de a nyelvvizsga másodszorra sem sikerült... most megpróbálkozok az angollal... nehogymár ezért ne legyen diplomám, ha már ennyit szenvedtem vele. Keresni kell valami jó tanárt. Ez van. Sajnos.
Origóson voltam. Egy jó angol tanárt is megkérdeztem, hogy melyik vizsgára lenne érdemes mennem, de ő azt mondta, hogy az origo a legkönnyebb. 3 vizsgán buktam el, így feleslegesnek tartottam kidobálni az ablakon a pénzt. a legjobb 54%volt.
Azért köszi, hogy írtatok! :)
23.04 vagyok. Az a tanár, aki azt mondta, hogy az origo a legkönnyebb, biztos, hogy nem volt jó. Jól átvágott téged. (pénz, idő, önbecsülés, diplomakésedelem) Az origo nagyon nyelvtanközpontú, és arra figyel, hogy mit nem tudsz. Egy jó nyelvtanár a tanítványának személy szerint ajánl nyelvvizsgát. Felejtsd el a kétnyelvűeket. Melyik vizsgarész hány % lett? A lovári meg ilyen nyelvvizsgákat nem biztos, hogy elfogadják, inkább fektess még egy kis energiát az angolba mint hasznos nyelvbe, elvégre 54%-ról 60-ra eljutni nem nagyobb energia, mint megtanulni egy teljesen újat, de fölöslegeset, ha mégoly könnyű is. A jelnyelvnek még lenne valami értelme, de csak akkor, ha érdekel és jeltolmácsként hasznosítanád. Tanulmányozd át az egynyelvű nyelvvizsgákat: http://www. nyak.hu illetve http://www. angolnyelvtanitas.hu Ajánlom az euro egynyelvűjét. A telc-nél állítólag nagyon rövid az idő a feladatokhoz képest, az icl-ben meg nehéz az olvasott szöveg. Egyébként biztos, hogy nem vagy diszlexiás, illetve legalábbis diszgráfiás, hiszen tökéletesen írsz.
Szóval írd meg, hogy melyik vizsgarész hány %-ra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!