GYTK-sok, ÁOK-sok, FOK-osok! Mennyibe kerül egy gólya egyetemkezdése? Mikre kell és érdemes költeni, illetve mik azok, amiken lehet spórolni?
Pl melyik notebook a legcélszerűbb, szükség van-e emellett e-book-ra, tabletre, sok gigás pendrive-ra?
Jövő szeptemberben lesz aktuális az egyetemkezdés, és addig dolgozni akarok, hogy ne a szüleimtől kelljen pénzt kérni ezekre.
Elsősorban a Semmelweis-re járók véleménye érdekelne (hisz ez lenne hozzám a legközelebb, és Pesten jóval magasabbak az árak, mint vidéken), de természetesen nagyon örülnék az SZTE-re, PTE-re és DE-re járók véleményének is.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a (lehetőleg részletes) segítséget! :)
Rendben, nagyon köszönöm! :)
Kedves utolsó: mennyiből jött ki az egyetemkezdésed?
Korábbi válaszoló vagyok. Igen, valószínűleg fel fogom majd tenni ezeket ncore-ra.
Egyébként az élettant pont nem fotózgattam. Az volt az a könyv, amit rengetegszer kiemeltem mindenféle színnel szigorlatig, és nagyon sokszor bele is írogattam.
Az élettannal nem játszunk, azt komolyan kell venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!