GYTK-sok, ÁOK-sok, FOK-osok! Mennyibe kerül egy gólya egyetemkezdése? Mikre kell és érdemes költeni, illetve mik azok, amiken lehet spórolni?
Pl melyik notebook a legcélszerűbb, szükség van-e emellett e-book-ra, tabletre, sok gigás pendrive-ra?
Jövő szeptemberben lesz aktuális az egyetemkezdés, és addig dolgozni akarok, hogy ne a szüleimtől kelljen pénzt kérni ezekre.
Elsősorban a Semmelweis-re járók véleménye érdekelne (hisz ez lenne hozzám a legközelebb, és Pesten jóval magasabbak az árak, mint vidéken), de természetesen nagyon örülnék az SZTE-re, PTE-re és DE-re járók véleményének is.
Előre is nagyon köszönöm mindenkinek a (lehetőleg részletes) segítséget! :)
#5 vagyok.
Mindenképpen olyat érdemes venni, aminek nagy a felbontása. Én először egy olcsó kínai cuccot használtam, amin 10 percnél tovább nem tudtam olvasni.
Később lett egy iPad Airem, ennek ugye nagyon nagy felbontása van, egyáltalán nem bántja a szemem.
Persze az Air elég drága, de a mini retina is jó, meg az iPad4 is.
Biztosan vannak olcsóbban jó androidok/windows tabletek is, csak nemigen nézegetem a felhozatalt, amióta az iPadet használom.
De mielőtt veszel egy ilyet drágán, érdemes kipróbálni, hogy nálad működne-e így a tanulás.
Ha igen, az tök jó, én például nem vettem 40e-ért Sobottát, csak letöltöttem torrentről :)
Egyedül a funkcit használtam eredetiben első évben (azt is kölcsönkértem felsőbb évestől), szóval eddig elég olcsón megúsztam az orvosit.
És lefotózgatni a könyvet nem macerás? Mert oké, hogy a Sobottát le lehet tölteni, de csomó orvosi könyvet nem.
És azért mondjuk egy 800 oldalas élettan könyvet fényképezgetni...:D
"Mindenképpen olyat érdemes venni, aminek nagy a felbontása."
Nekem egy 1280x800-as kijelzőm van 7 colra, és bántja.
Hiába a tableten lehet neten olvasgatni, flappy birdsözni, need for speedezni, de tanulni vagy könyvet olvasni nem lehet vele.
:) De ennyi erővel akár a könyvtárból is kihozhatod, az is ingyen van:D
Mondjuk így legalább megvan a könyv:)
Én biztos nem tudnék tabletről tanulni, gépről sem tudok. Meg szenvedélyesen imádom az orvosi könyveket...ha sok pénzem lenne, szerintem az összes értelmesebb darabot megvenném:D
Kedves utolsó: a GYTK-n szükséges esetleg tablet/e-book/notebook/stb? Illetve sok olyan könyv van, amit érdemesebb lefotózni, mint lefénymásolni (tehát nagyon vastag)? Mire kell még költened? Valószínű, hogy a GYTK lesz nálam a befutó, ezért kérdezem.
Előre is nagyon köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!