Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Távoktatás tagozatos diák...

Távoktatás tagozatos diák igénybe vehet vonatbérletre 50%os diák kedvezményt? Vagy ez olyan, mint a levelező?

Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 11:44
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Szerintem sem kell annyiban hagyni !
2014. szept. 24. 12:15
 22/29 anonim ***** válasza:

ritka buták vagytok.

Mit nem hagytok annyiban?

Távoktatásra jelentkeztetek, ott a jogszabály, utazási kedvezményt nem vehettek vele igénybe.

A diákotok jó a könyvesboltban meg a moziban.

Ennyi.

2014. szept. 24. 12:43
 23/29 anonim válasza:
digitális tagozatra jelentkeztem, ami eddig ESTI (volt)! mint ahogy írtam a többieknek is az van! Biztos neked egyszerű lenne havi 6 ezret fizetni utazásra, de nem mindenkinek főleg aki nem dolgozik!! buta ember az pont te vagy
2014. szept. 24. 13:07
 24/29 anonim válasza:

és ez a 6 ezer 20kmes heti két alkalmas oda vissza volán buszjegy ára akkor bérletről meg ne is beszéljek mennyi, de még az nem is lenne a lényeg, a vonat meg gondolom drágább nem tudom ja és pluszba még vizsgákon is meg kell jelenni akkor még több.

én ismerek olyan személyt aki sokáig nappalis ideiglenessel utazott aztán mikor megjött a diáki levelező volt rajta. Érdekes. Azt nem fogom annyiba hagyni, amíg estis vagy levelezős papírt nem kapok.

2014. szept. 24. 13:21
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem értem,hogy még mindig minek írsz, akadj már le innen,nem a te károd ,nem a te javad ,bárhogy is van.

És továbbra is azt mondom,hogy ami jár,azt igenis igénybe kell venni ,mert ahogy írtad másik válaszoló,valóban nem mindegy . Nem mindenki születik pénzbe.

2014. szept. 24. 20:30
 26/29 anonim ***** válasza:
58%

70%-os, hagyd, kár rájuk pazarolni az időt és a józan észt.

Kérdező, igen, ami jár, az jár. De távoktatásban utazási kedvezmény soha nem járt, és nem is jár.

Üdv, egy 17 éve főiskolai TO-s.

2014. szept. 24. 20:47
 27/29 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, egyet értek, ne ide pazarolja az idejét :D
2014. szept. 24. 22:45
 28/29 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem tűnt volna fel, te kérdeztél, és ő legalább vette a fáradságot, elolvasta a kérdésed, és korrekt, helyes választ adott.

Kicsit szállj magadba, hogy a kösz helyett bunkó vagy.

2014. szept. 25. 12:47
 29/29 A kérdező kommentje:
bunkó vagyok :D
2014. szept. 25. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!