Lemaradtam az avatóról, szerintetek ez kihatással lesz a következő 4 évre?
Figyelt kérdés
Gólyaavatóról,bálról,esküről,mindenről lemaradtam egy rohadt betegséggel,ami miatt nagyon sz*rul érzem magam,és én mindig is viccesnek tartottam ezt az "égjen le a 9. az egész suli előtt" dolgot,és vártam is,és készültem,és most nagyon szomorú vagyok,de ami a legjobban bánt,hogy nem fognak rám majd csúnyán nézni,hogy én nem tettem esküt,ezért én nem is vagyok igazi diák?? :(2014. szept. 19. 19:46
2/3 anonim válasza:
Nem! :) én tavaly voltam kilencedikes, ott voltam az avatón, de ha nem lettem volna se maradtam volna le sok mindenről. Ugy ertem persze voltak programok stb, de kb mar nem is emlékszem ra:D pont a héten mondta az egyik osztálytársam hogy uu milyen rossz volt neki hogy egy évvel ezelőtt volt pont beteg, es lemaradt aaz avatorol. Senki nem emlékezett ra hogy nem volt ott:) (nem azert mert a lany csendesebb, visszahuzodobb stb. Hanem csak senki nem emlékszik ra hogy most xy ott volt e. Tudom hogy szar érzés most, de hidd el nem fogjak 2 év múlva emlegetni hogy te nem is voltal ott. Sot 2 het múlva is mindenki elfelejti. En az egesz első héten voltam beteg a gimiben 9-ben. Baromi rossz volt akkor, de senki nem emlékszik ra hogy hianyoztam. /bocsi hogy hosszú / :))
3/3 anonim válasza:
Miért ne lennél igaza diák? :D Nálunk sokan ellógták az egyetemi évnyitót, nem tették le a esküt, nem fogadta őket a dékán egyetemi polgárrá stb., de ettől még ugyanolyan diákok. Senkit nem érdekli, hogy esküdtél-e vagy sem. De anno a gimis gólyatáborra se jött el mindeni, ők se esküdtek, és meg nem tudnám mondani kik nem voltak ott, mert 1-2 hét alatt elfelejtődik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!