Mire jó ez az egész rhadt tanulás?
Figyelt kérdés
Meg ez a sok munka az emberek tökre depressziósaka vizsgák meg az időhiány miatt. Az emberi kapcsolatok teljesen háttérbe szorulnak így. Én amúgy pszichológiát szeretnék tanulni,de kezd elmenni a kedvem az egésztől mert csak az látom,hogy az emberek hogy ki vannak készülve. Most,hogy nem vettek fel és van egy szabad évem esküszöm jobban érzem magam,mint a gimnáziumban igaz mindennap dolgozok de akkor amikor akarok. Olyan dolgokat tanulok aminek haszna van és ami érdekel. FÉlek,hogy az egyetemen szivatni fognak két dolog érdekel nagyon a genetika meg a pszichológia. Nagyon félek attól,hogy sok felesleges óra lenne vagy bármi.2014. szept. 16. 00:07
1/2 anonim válasza:
Az egyetemen tanulni kell.
Az egyetem nem kötelező.
Innentől nem értem a problémádat.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát tulajdonképpen szeretek tanulni,ha azt lehet ami engem érdekel és nem korlátoz senki. Csak be vagyok szrva,mert nem jutottam be és a maradék önbizalmam is elvette + egyebek is történtek velem és egy senkinek érzem magam.
2014. szept. 16. 01:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!