Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Belügyi rendészeti ismeretkből...

Belügyi rendészeti ismeretkből az emelt szintű érettségi hol szokott általában lenni?

Figyelt kérdés
Hali.A lényeg az lenne,hogy belügyből szeretnék emelt szinten érettségizni és annyi lenne a kérdésem,hogy eme szép tárgyból hol szokott ált. lenni az érettségi? Én Kvárra jártam suliba és ott nekünk tanítottak ilyen tantárgyat csak azt nem tudom hogy megírhatom esetleg ott is és felüldik más helyre központi javításra vagy mindenki egy konkrét központi helyen kell hogy megírja?? Vki légyszi aki járatos ebben segítsen! Köszi
2014. szept. 14. 19:53
 1/1 anonim válasza:
Ha emelt akkor kapsz egy levelet, hogy hova kell menned megírni. Nem döntehtsz ebben sajna. Ha közép és tanítják a sulidban akkor azt ott megcsinálhatod.
2015. ápr. 5. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!