Mi a baj a fejemmel?

Figyelt kérdés

Nem tudok tanulni, egyszerűen képtelen vagyok felfogni sok mindent amit olvasok, néha nem is tudok rendesen odafigyelni, sok mindenről azt sem tudom hogy mit jelent, mert nem tudom megérteni...

Volt régen egy fejsérülésem és eléggé beütöttem a homlokom, összevarták és akkoriban még az írás és az olvasás ís nehézkes volt, de ez már 14 éve történt, akkoriban a tanulást sem erőltették rám a szüleim, szóval nem is nagyon tanultam, utánna meg már késő volt mert ha kartam is nem értettem, s senki nem folglalkozott vele, sem a szüleim sem az osztálytársak nem segítettek, most nagy nehezen befejeztem az iskolát, a tanárok tovább engedtek (tudták hogy bamba vagyok mindenhez) szóval most el kezdenék tanulni, de komolyan, nem akarok buta maradni, de mint írtam az elején, nem megy, nem tudok koncentrálni, és nehéz megérteni sok mindent, az agyam károsúlhatott e? és azért nem megy? vagy van valami módszer? ami segíthet hogy könnyebben tanuljak, évszámokat, dátumokat sem tudom megjegyezni, vagy pl: nyelveket is nehéz tanulon, mert sok mindent meg sem jegyzek, szavakat, stb stb. Az angolt kezdtem el tanulni, de más már rég többet tudna ennyi idő alatt...

2014. szept. 14. 15:13
 1/1 Vikkiii válasza:

Hát nem tudom...

De azért sok kitartást kívánok neked! Tanulj sokat!

2014. dec. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!