Melyik a legjobb/legérthetőbb/legbővebb történelem tankönyv emelt szintű érettségihez?
Nekem ez a tankönyvcsalád van meg: [link]
Viszont a 9.-es könyvből ez a fajta is megvan: [link]
Szerintem a 2. amit linkeltem sokkal érthetőbb, és részletesebb, nekem az első tankönyvcsalád (a forrásközpontú) túlságosan felületesnek tűnik. Ennek a másodjára linkelt könyvcsaládnak viszont nem találom a többi "tagját" (mivel más a szerző, ha esetleg megtaláltátok, legyetek kedvesek belinkelni).
Aki olvasta mindkettőt / tanított mindkettőből, szerintetek melyik jobb? Vagy tudtok a fent említett kritériumoknak méginkább megfelelő könyveket mondani?
A legjobb a Mozaik Kiadó által írt történelem tankönyv. A Mozaikos Atlaszt is ajánlom. Minden benne van, és színes is, nem felületes.
Ezen a linken megtalálod őket, de gyakran a könyvesboltokban is lehet kapni, pl Alexandra. [link]
Utolsó válaszoló:
megtudnád mondani melyik +könyv volt amit ‘átnyálaztál’ :D help❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!