Mit lehet naphosszat az ablakól nézni?
Egy csendes utcára néz a lakásom. "Csúcsforgalomban" is óránként 1-1 autó halad el a mögöttünk lévő utcában. Gyalogos sem több mint 3!
Szembe házban laknak vagy hárman. A nő és a férfi reggel 8kor kiül az ablakba és este 7ig kint figyel! Én közel 3 éve lakom itt azota minden nap ez a műsor.
Megértem hogy idősebbek (k.b:60é) és nem számitógépeznek de millió mást is lehet tenni. Mondjuk olvasni egy regényt, kártyázni, sakkozni stb!
Ezért van az hogy elbutul ez a világ! Beszükülnek az emberek.
De itt nem történik semmi! újak a házak és nemhiszem hogy mostanában összedőlne valamelyik. Az a óránkénti 2 autó sem hiszem hogy épp elöttünk akarna frontálisan ütközni.
De nem is ez a bajom ,hanem hogy egy kis szellemi tevékenységet miért nem végeznek?
Serintem ők már annyira elmélyültek a 3év alatt hogy nincs ember ki onnan felhozná őket!
Viccet félretéve,nem akarom bántani őket és még mindig azt mondom hogy lehetne szellemi tevékenységet is folytatni közbe-közbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!