Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet naphosszat az...

Mit lehet naphosszat az ablakól nézni?

Figyelt kérdés

Egy csendes utcára néz a lakásom. "Csúcsforgalomban" is óránként 1-1 autó halad el a mögöttünk lévő utcában. Gyalogos sem több mint 3!

Szembe házban laknak vagy hárman. A nő és a férfi reggel 8kor kiül az ablakba és este 7ig kint figyel! Én közel 3 éve lakom itt azota minden nap ez a műsor.

Megértem hogy idősebbek (k.b:60é) és nem számitógépeznek de millió mást is lehet tenni. Mondjuk olvasni egy regényt, kártyázni, sakkozni stb!

Ezért van az hogy elbutul ez a világ! Beszükülnek az emberek.

2010. jan. 18. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
az idősek szeretnek így nlzelődni :) figydli mi történik az utcán, a szomszédokat, gyönyörködik a fiatalokban :) nlunk is van egy öreg néni, aki mindig az ablakban ül, igaz, mi falun lakunk és mindig történik valami :)
2010. jan. 18. 08:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Mielött mindenki hülyének néz! A rendszer sorolta ebbe a kategóriába a kérdésem!
2010. jan. 18. 08:58
 3/7 A kérdező kommentje:

De itt nem történik semmi! újak a házak és nemhiszem hogy mostanában összedőlne valamelyik. Az a óránkénti 2 autó sem hiszem hogy épp elöttünk akarna frontálisan ütközni.

De nem is ez a bajom ,hanem hogy egy kis szellemi tevékenységet miért nem végeznek?

2010. jan. 18. 09:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy közben beszélgetnek az élet dolgairól.
2010. jan. 18. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Anyósomék is ezt csinálják, ők is lassan 60évesek, csak nekik kertes házuk van, és kisváros, ott se nagy a forgalom. De én se értem,h bírják:)
2010. jan. 18. 09:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éves vagyok mégis a kilencedikről nézegetek hosszú perceket. Olyankor gondolkodom, vagy nem is tudom. Kicsit magába tud méllyedni az ember, és az mindegy hogy mit néz, csak ne a négy falat. És kutyaséta közben is van, hogy megállok és gyönyörködöm a tájban (város közepe, nem hegyes-dombos) pedig itt élek mióta az eszemet tudom. Semmi új, vagy fontos, csak egyszerűen jó.
2010. jan. 18. 10:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Serintem ők már annyira elmélyültek a 3év alatt hogy nincs ember ki onnan felhozná őket!

Viccet félretéve,nem akarom bántani őket és még mindig azt mondom hogy lehetne szellemi tevékenységet is folytatni közbe-közbe.

2010. jan. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!