Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi kar- és szakváltás?...

Egyetemi kar- és szakváltás? Hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Sok ilyen kérdést olvastam, de én is feltenném. Az a helyzet, hogy az egyik vidéki egyetem természettudományi karára járok és átszeretnék menni ugyan ennek az egyetemnek a mérnöki karára. Teljesen eltérő szakok, tehát nincsenek átvihető kreditjeim. Tudom, hogy újra kell felvételiznem, viszont akkor a következő félévet még járhatok a jelenlegi szakra? Ki kell iratkoznom? (TO-ra majd megyek, csak gondoltam megkérdezem, hátha tud valaki valamit) Köszi a válaszokat előre is..
2010. jan. 17. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:

járhatod egyszerre a kettőt is, de ha csak a márnökit szeretnéd, bemész a TOra, és mondod hogy ki szeretnél íratkozni. kapsz egy nyomtatványt, kitöltöd és viszont látás.

ezt megteheted most is, de a következő félév végén is, viszont akkor 1 félévvel kevesebbed marad államilag támogatott képzésben.

2010. jan. 17. 22:06
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.. azt tudom, csak nem szeretném tétlenül tölteni a következő félévet, és ösztöndíj is járni fog. Így ugye megoldható?
2010. jan. 17. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
meg. max ha nem akarod agyonterhelni magad akkor csak pár kurzust veszel fel, ami mondjuk érdekel is. aztán vizsgaidőszak előtt beballagsz, mondod hogy ki szeretnél íratkozni.
2010. jan. 17. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!