Egyetemi kollégiumban, létezik olyan, hogy valaki kiközösítenek mert pl:. Nem iszik, nem bulizik?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok bulizós, nem szeretek inni, az nem az én világom.
19F
2014. aug. 31. 16:21
1/3 anonim válasza:
19 évesen lehetne annyi eszed, hogy tudja, az már nem óvoda. Ha nem szeretsz bulizni és piálni, keresel magadnak olyan társaságot, akik szintén nem ilyen partyarcok és kész.
2/3 anonim válasza:
Akik ilyen idősen ennyi ésszel rendelkeznek azokkal ne is akarj barátkozni, ergo nem lesz miért kiközösítsenek.
3/3 anonim válasza:
Ha a szobatársaid nagy piásak, akkor ebből lehet probléma, de általában csak elsőben. Akkor még a gólyák java igen túlbuzgó, edzik a májukat. Aztán majd szépen lassan megnyugodnak, avagy rájönnek, hogy az egyetemet ilyen életvitel mellett nem lehet normálisan megcsinálni. Gyakorlatilag 1-2 hónap alatt vissza szoktak venni a piások, ha nem, akkor pedig találni fogsz következő évre magadhoz való szobatársakat, nem kell ezen aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!