Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idén a 9. osztályosoknak...

Idén a 9. osztályosoknak minden nap lesz tesi órájuk?

Figyelt kérdés

2014. aug. 30. 15:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen. Középiskolában már csak a 12./13. évfolyamnak nincs heti 5 tesije.
2014. aug. 30. 17:26
 2/16 A kérdező kommentje:
ohh nee.:(( köszi a válszt...:)
2014. aug. 30. 17:29
 3/16 anonim ***** válasza:
de lehet, hogy egy nap lesz kettő, valamikor meg nem lesz
2014. aug. 30. 17:56
 4/16 A kérdező kommentje:
értem köszi.:) csak nagyon utálom a tesit.. tavaly majdnem megbuktam.:((
2014. aug. 30. 19:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Utolsó,nem.Nem lehet tömbösíteni a tesiórákat,szóval minden nap lesz egy.
2014. aug. 31. 09:01
 6/16 anonim ***** válasza:
Én 2012-ben kezdtem a 9.-et, szóval most megyek 11.-be. Nekem sajnos a suli csak úgy tudta megoldani, hogy heti 3 tesi és 2 tánc van, de a táncból minden év végén vizsgáznunk kell. Szóval szerintem addig örülj, amíg nem kell egy hülye tánctanárt elviselned, mert ez valami nagyon rossz így. És nekünk volt olyan, hogy egy nap volt egy tesi meg egy tánc is és valamelyik nap meg nem volt egyik se, pedig nekünk a tánc is tesinek számít, szóval lehet hogy nektek is lesz egy nap kettő, de jobb ha minden nap van. Egyébként lehet, hogy tök jó fej tesitanárod lesz aki sokat enged titeket játszani, szóval nem minden esetben olyan rossz az a minden nap tesi.
2014. aug. 31. 09:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy van, hogy kettő nyolcadik órában van így ha jársz sportolni és kérsz az egyesülettől igazolást akkor arra a kettőre nem kell bejárnod.
2014. aug. 31. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2014. aug. 31. 19:00
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem úgy volt, hogy én nekem heti kétszer gyógytesire kellett járnom nulladikba, ezért kettő tesiórán nem kellett megjelenem. /azon amelyik délután vagy az utolsó órában volt/

Viszont tavaly 10. es voltam akkormeg már heti öt tesin kellett részt vennem +a heti két gyógytesi... szoval semmit nem engedtek....

nagyon rosz volt...

2014. aug. 31. 19:06
 10/16 anonim ***** válasza:
'Viszont tavaly 10. es voltam' Bocsi elírtam, 9.es
2014. aug. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!