Én nem várom, mert nem találkozhatok sokat a barátnőmmel (nagyon messze lakik), nem vagyok jóban az osztálytársakkal sajnos. Pedig igyekszek de valahogy mindig én vagyok a hülye, igénytelen f.asz. És azért sem várom mert a tanárok mindig cseszegetnek azért mert hardcore metálos vagyok és mindig le alkoholistáznak.
2014. aug. 30. 14:55
12/17 anonim válasza:
Nem mert nem láthatom annyit a barátomat amennyit szeretném, sok a r.ibanc, sok a páwa. Tanulni kell és a tanáraimat sem bírom.
2014. aug. 30. 15:02
13/17 anonim válasza:
En mar várom az egyetemet, május eleje óta az érettségin kívül nagyon nem csináltam mást. Rámfér mar egy kis tanulás :) meg egy kis napirend :)
2014. aug. 31. 08:00
14/17 anonim válasza:
Kicsit igen,mert gimibe megyek.
2014. aug. 31. 09:03
15/17 anonim válasza:
Nyilván nem ünnepelek, mert menni kell, de azért ez a nyári semmit tevés már unalmas tudott lenni. Persze azért voltak programok. Mentünk Horvátországba nyaralni a családdal, önkéntes volt a Mesterségek Ünnepén az egyik osztálytársammal ( szemetet szedtünk :D ), néha elmentünk moziba viszont ez nem töltötte ki az egész nyarat. Sokat ültem otthon a tévé meg a gép előtt és ez már unalmas volt. Egy kis rendet, időbeosztást hoz a suli, plusz alapból sokkal jobb úgy leülni filmet nézni, vagy megnézni a napi sorozatomat ( nyugi, nem a Barátok Közt xD ) hogy éppen 3-4 órányi tanuláson, meg 4 dogán vagyok túl. Plusz a hétvégéket is jobban értékelem.
Meg ott van hogy találkozok az osztálytársaimmal, bár ez annyira nem izgat. Lány nincs az osztályba mert infós suli, a többiek meg atom kockák ami nem meglepő egy informatikai suliban de már azért túlzásba viszik. Non-stop számítógépes játékokkal beszélnek ez meg engem hidegen hagy. Inkább megnézek egy jó filmet minthogy 0-24-ben sz.gépes játékokkal foglalkozzak.
2014. aug. 31. 16:01
16/17 anonim válasza:
Előző vagyok.
Az elfelejtettem írni hogy most megyek 10.-be és 16/F vagyok.
2014. aug. 31. 16:02
17/17 anonim válasza:
16/F aki 10.-be megy, én a totál ellentéted vagyok, mint te. Én sokkal jobban szeretek mondjuk úgy sorozatot nézni, hogy közben nem azon agyalok, amit előtte órákig tanultam, meg nem az jut eszembe, hogy a rohadt életbe, most ehelyett az időpocsékolás helyett is tanulhatnék stb. Lehet ezért gépezek csak hétvégén, de akkor is mérsékelten, mivel szombaton és vasárnap is tanulok, az egyedüli pihi a péntek délután. Úgyhogy csak olyan szinten értékelem a hétvégét, hogy végre két napig nem a vágóhídon szívok. Bár 9.-ben, 10.-ben még én se tanultam ilyen gőzerővel, de így, hogy 13.-ba megyek, most érettségizek, majd' belehalok hogy minden tárgyból megfeleljek magamnak. Ja, és én elektrós osztályba járok, és lány vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!