Ki várja a sulit?
Figyelt kérdés
Írja le mindenki,hogy miért nem/igen.2014. aug. 30. 14:41
3/17 anonim válasza:
Én már voltam :P
És várom, mert kíváncsi vagyok az elsős csajszikra, meg van pár lány, akiket megkeresek szünetekben és eldumálunk, megölelnek, hülyéskedünk, stb :)
4/17 anonim válasza:
Én szerettem iskolába járni régen. Sokkal jobban vonz, mint a felnőttek stresszes idióta világa. Persze tanulni -mint, minden normális ember- én is utáltam.
5/17 anonim válasza:
Én mert öcsém (9) végre nem bohóckodik majd otthon és nem lóg a szobámban a nyakamon egész nap, hogy a papagájokat zaklassa. Délután fél 5-ig nyugi lesz minden nap!
6/17 anonim válasza:
Nem várom, mert utálom az osztálytársaimat, a sulis társaságot, több tanáromat is lecserélték, és mert most fogok érettségizni, és nagyon tovább kéne tanulnom.
7/17 anonim válasza:
nem várom, mert dolgozok és tele lesz a HÉV, villamos velük :D hangoskodnak, nem hagynak aludni/olvasni...
8/17 anonim válasza:
nem várom több okból kifolyólag
9/17 anonim válasza:
igen mert inkabb csajok lesznek az osztalyba es mindenki tudja hogy csajozni kell jarni az iskolaba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!