Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol tudok olyan pályázatot...

XXxDavexXx kérdése:

Hol tudok olyan pályázatot találni ami diákmunkának minősítené az amúgy nem diákmunkát?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy van egy hely ahol dolgozom minden nyáron eddig diákként. De most adódott a lehetőség, hogy évközben is tudnék itt dolgozni. Hol lehet olyan pályázaott találni ami finanszírozná ezt. Előre is köszönöm.

2014. aug. 29. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Milyen pályázatot? Mit finanszírozna? Nem értem a kérdést... diákként dolgozhatsz év közben is, csak diákmunkának kell bejelenteni.
2014. aug. 29. 18:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Az lenne a gondom, hogy nyáron a helyi önkormányzatnál dolgoztam 2 iskola közt voltam így nem volt gond de most nappali tagozaton tanulok és így nem tudnak alkalmazni. Erre kellene valami megoldás, hogy lehetne elérni azt, hogy mondjuk az önkormányzat év közben is biztosíthasson diákmunkát a helyi diákoknak.
2014. szept. 2. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!