Elégtelen érdemjegyek száma a Felsőoktatásban? SZE - Győr
Kérdésem a következő: Ugye van a 30 elégtelen érdemjegy esetén megszűnik a tanulói jogviszony szabály.
Mi az ami ebbe beleszámít, ZH-k, vizsgák, tesi félévek?
Teszem azt ha van egy tantárgy amiből aláírást kell szerezned, hogy vizsgázni mehess, tehát a félév során lévő zh/zhk nem sikerültek,akkor ott mi a helyzet? Az 1 elégtelennek számít mivel nem sikerült a tárgyat teljesíteni vagy egynek sem mivel nem volt vizsga eredmény, esetleg minden zh után felszámolnak egyet?
Illetve még annyi, hogy 4 tesi félévet is teljesítened kell itt SZE-n. Ugye azok után nem számítanak fel semmi ilyesmit ha teszem azt felveszed mind a 4-et a félévre és csak egyet teljesítesz?
Tesiből elvileg nem veheted fel mind a 4-et egyszerre, annak nem lenne értelme. Így pont az a lényeg, hogy elhúzzák és 2 évig muszáj legyen mozognod.
Én azt javaslom nézz utána ennek jogszabályi szinten, vagy TVSZ-ben. Én erről a szabályról még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!