Mindenkinek küldenek e-mailt, ha felvették felsőoktatásban? én nem kaptam pedig a második helyre simán bekerültem.
"elértem az elsőnek megjelölt hely ponthatárát.Oda 284 a ponthatár nekem pedig 299 van.Oké, ott még elcsúszhatok"
Bár hogy a búbánatba csúszhatnál el?
Ha elérted a ponthatárt az azt jelenti hogy felvettek, ott nincs semmiféle de! Felvibe ha belépsz a látod a megjelölt szakok listájánál zölddel kiemelve ahova felvettek.
Egyre süllyed az értelmi színvonala a felvételizőknek :(
Ha elérted az első szak határát, oda felvettek. Ennyi.
Nem gondolom, hogy az értelmi szinttel lenne a probléma, csupán még sosem felvételiztem, nem tudom, hogy hogy működik.Arra hagyatkoztam amit olvastam, miszerint küldenek e-mailben értesítést. Egyébként pedig hallottam már olyat, hogy elérte valaki a ponthatárt (és nem értem én sem, hogy miért) de nem került be,csak a második helyre.
PS.: egy kérdést tettem fel, a választ köszönöm, de nem tudom minek kell fikázódó megjegyzéseket odaírni mindig mindenhova egyeseknek, ez nem az az oldal, aminek az lenne a lényege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!