Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felsőoktatásban tanulók és...

Felsőoktatásban tanulók és közben munkát vállalók, hogy egyeztetitek össze a munkát a tanulmányaitokkal?

Figyelt kérdés
válaszotok mellé írjátok le a szakot is amire jártok
2014. jún. 15. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nyelvszakra járok, tehát majdnem minden órám szeminárium, simán bent vagyok 30-40 órát is a suliban egy héten...

Úgy igyekszem felvenni az óráim, hogy legyen egy üres napom, a többi meg zsúfolásig tele.

Az elején 4 napot vállaltam így, ha délelőtt végeztem bementem,plusz az üres napom és a hétvégéket, de nem bírtam. Mondjuk ezen segített, hogy utáltam a munkahelyem, de kikészített idegileg, hogy sose tudtam rendesen felkészülni. Aztán váltottam helyet, most heti 8 órát dolgozom hét közben, kb semmi, de így is keresek legalább valamit és mégse megyek tönkre.

2014. jún. 15. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én anno az orvosi mellett próbáltam dolgozni.

Hát ugye kb. minden nap reggel 8-tól este 6-ig volt valami (ha volt napközben 1-2 lyuk azzal nem értem semmit), előadás vagy gyakorlat, így csak a hétvége maradt.

Ja, héköznap este adatrögzítést vállaltam, de azt szerencsére tudtam otthonról.

Most már nem tenném ezt. (persze nem volt választásom)

Nem tudtam soha egyetlen egy csoport összejövetelre, bulira, szülinapra, stb elmenni.

Ha kaptam egy rossz demo jegyet, mindenki azt hitte, hogy azért mert béna vagyok.

Sokat aludtam előadásokon, mert ugye valamikor tanulnom is kellett és az sokszor éjszaka volt.

Félévkor, év végén volt amiből meghúztak, így mehettem pótvizsgázni.

2014. jún. 15. 19:18
 3/6 A kérdező kommentje:

heti 8 óra? hát azt én is simán tudnám vállalni (szerintem). Bezzeg én csak olyanokat találtam, hogy heti 40 óra kötelező hosszútávon..lehet rossz helyen kerestem...

köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 15. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
20 óra, bocsi elírtam
2014. jún. 15. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, én is most keresek másik helyet és mindenhol ezt látom. Amúgy anno ezt a munkahelyet is úgy hirdették meg, hogy minden nap 4 óra, aztán ott kiderült, hogy ez még sincs így...(pedig akkor még ráértem volna).

Amúgy az engem is érdekelne, hogy a heti 30-40 órát milyen szakok mellett lehet megoldani...

2014. jún. 15. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de elég durva diákmunkaként hirdetni...
2014. jún. 15. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!