Mindjárt suli és tavalyról nálunk maradt a föci atlasz de sehol nem találom. Hol tudnék venni egyet? Alexandra könyvesboltba lehet ilyet kpni?
Először is, ha borítójára emlékszel, akkor valószínűleg már rájöttél, hogy melyik könyvkiadó jelentette meg (remélhetőleg). Ez alapján használtat tudsz venni jófogáson, olx-en. De az sem mindegy, hogy hányadik kiadás. Mert te lehet, hogy veszel egy 2013-t, de az más, mint a 2011-s. Ennek az alapján tudsz utána járni, hogy melyik évben vetted és/vagy hanyadik kiadás. Vagy akár a könyvkiadó honlapján is böngészhetsz. Alexandrában, vagy ilyen könyves boltokban nem hiszem, hogy kapsz, tankönyveket nem árulnak. Erre ott van a könyv saját kiadójának az oldala, ahol azt hiszem rendelhetsz online. (bár ezzel a mostani tankönyv rendszerrel fene tudja.)
Bár én igazából keresném azt a könyvet mint a fene. Nem szívódhatott fel egy atlasz! Biztos nem adtad le? Mert azért a könyvtárban sem úgy működik (szerintem!), hogy: Elvesztettem egy könyvet, de vettem helyette egy másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!