ORVOSISOK! Sobotta vagy Szentágothai atlasz?
Elsőéves leszek fogorvosin,és sokan mondták, hogy az anatómiai atlaszra mindenkinek szüksége van. Ti melyiket ajánljátok? Mi a kettő közti különbség? A szentágothai lényegesen olcsóbb,viszont an annyira jó,mint a sobotta?
Kérem,írjatok véleményeket! :))
A Sobotta nagyon jó atlasz, de kb 40,000 újonnan, a Szentágothaiban a képek sok helyen csúnyák, nehezen felismerhetőek, én a Szentágothait nem ajánlom.
Nekem Sobottám volt
Mindkettőből meg lehet tanulni az anatómiát ötösre. Nekem Sobottám volt, mert akkor még a Szentágothai fekete-fehér volt, és az nekem kevésbé volt átlátható. De már az is színes. Bár szerintem a Sobottában szebbek a képek, de a Sentágothai is tökéletes. Nálunk volt olyan, aki még a nagyszülei atlaszából tanult, az is megfelelt a célra.
Neked kell tudni, mit bír el a pénztárcád.
Itt amúgy bele lehet lapozni mindkettőbe:
És az szerintetek megéri,ha a sobottát 30e alatt be tudom szerezni? Utolsó kommentelő: a szentágothai is körülbelül ennyibe kerül,nem?
ÉS szegeden melyiket ajánlják?
Hidd már el, hogy tök mindegy:D Szegedre járok, én írtam a 4. választ. Lapozz bele mindkettőbe, és azt vedd meg, amelyik szimpatikusabb, ennyi. Nem ezen fog múlni az anatómia jegyed.
Amúgy sem érdemes most beszerezni a könyveket, mert év elején alapból jár 10% kedvezmény, plusz még jegyzettámogatást is kapsz.
Szerintem se az ara legyen a donto, vard ki az elso, masodik hetet, gyakorlatvezeto el szokta mondani, o mit ajanl. Nalunk soten a sobottat preferaljak, de lehet szegeden meg a szentagothait.
Nekem amugy a Yokochi volt a kedvencem, szerintem az a leghasznosabb, de azt csak kiegesziteskent ajanlom, mert az alapokat az elejen inkabb a Sobottabol/ Szentagothaibol erdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!