Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szóbeli érettségin lehet...

Szóbeli érettségin lehet használni saját atlaszt és szöveggyűjteményt, vagy csak azt, amit ott adnak?

Figyelt kérdés

#érettségi #szóbeli #atlasz #szöveggűjtemény
2014. jún. 2. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak azt, amit ott adnak. Elkerülvén az esetleges puskázást.
2014. jún. 2. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak én jobban szeretem a sajátomat, valahogy irtózom mások holmijához nyúlni, nálam ez egy beteges fóbia. Meg ha esetleg más fajtát adnak, amiben nem ugyanúgy vannak a dolgok, akkor félek, hogy a keresés sok időt vesz majd el. És ha megmutatom nekik, hogy nézzék végig, nincs benne semmi puska, akkor se engedik?
2014. jún. 2. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják engedni, valószínűleg olyan van a suliban, amit te használsz. Nem hiszem, hogy mondjuk a kronológiát ne találnád meg, hiszen nagyjából csak az kell egy töri szóbelin.

Szöveggyűjteményben pedig van tartalomjegyzék.

2014. jún. 3. 07:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem engedhetik, mert a vizsgaleírás előírja, hogy az iskolának kell biztosítania. Hacsak meg nem dumálod a tanároddal, hogy tegye be az asztalra a tiedet, de akkor meg azt fogják mások fogdosni. Vigyél magaddal fertőtlenítő kéztörlőt, ha ilyen fóbiád van.
2014. jún. 3. 08:38
 5/6 anonim válasza:
Úgy tudom, többféle van pl. töriatlaszból, meg fogod benne találni! Reáltárgyaknál az összes fgv-táblázat bennvan, bármelyik kiadást megkapod, ha kéred. Szerintem beszéld meg ofővel, hogy a sajátodat vihesd be, ha ennyire izgulsz.
2014. jún. 3. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen. A tanár azt mondta a diáknak, hogy a vizsga előtt adja oda neki az atlaszát mert akkor meg tudja nézni, hogy nincs-e benne puska, amikor meg ő következik akkor megkapja.
2014. jún. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!