Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Neptunon csak az vehet fel...

Neptunon csak az vehet fel vizsgakurzust, akinek meg van az aláírása?

Figyelt kérdés
Fel tudtam venni vizsgakurzust, anélkül, hogy meg lenne az aláírásom a tárgyból. Arra lennék kíváncsi, hogy a tanár hibázott és szerencsém van, eltudok menni a vizsgára, vagy attól még, hogy felvettem aláírás nélkül így sem úgy sem tudok jegyet szerezni?

2014. aug. 27. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
aláírás nélkül nem lehet jegyet szerezni, no meg a vizsgát se tudod majd felvenni aláírás nélkül (jobb helyeken)
2014. aug. 27. 10:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg, hogy nekem sikerült felvenni!
2014. aug. 27. 10:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Te vizsgakurzust vettél fel, nem adott vizsgaidőpontra jelentkeztél. Majd amikor a konkrét vizsgára jelentkeznél, akkor fogja kidobni a hibaüzenetet. Vagy, ha még nem zárult le nálatok a tárgyfelvétel, akkor a későbbiekben lehetséges, hogy fennakadsz a szűrőn és ledob a rendszer.
2014. aug. 27. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
A neptun sok olyat enged, amit nem szabadna (és olyat meg néha nem enged, amit lehetne). Legalábbis nekem az idei tárgyfelvétel után ezt sikerült határozottan megállapítanom. :( Aláírás nélkül nem lehet vizsgázni. Hiába tudtad most felvenni, a vizsgát nem fogod tudni majd felvenni.
2014. aug. 27. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
előfordul, hogy hibázik a neptun. Egy ismerősöm egyszer el tudott menni vizsgázni aláírás nélkül mert engedte a neptun és hármast kapott...
2014. aug. 27. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Még ha engedne is a neptun, hogy elmenjél viszgázni, lehet törölnék a jegyed utána. Nálunk már ilyen is volt.
2014. aug. 27. 15:23
 7/11 anonim ***** válasza:
nálunk az a tanár végül megkegyelmezett.
2014. aug. 27. 16:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem szerencsét próbálok, akárhogy is lesz, mert nagyon kell a tárgy, spec kurzust nem indítanak...
2014. aug. 28. 10:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát te tudod, de szerintem ne sok reményt fűzz hozzá.
2014. aug. 28. 12:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Igazából a válaszadók többsége tök haszontalan választ adott, azóta már két tárgyból is így jártam és gond nélkül sikerül vizsgáznom belőlük.
2015. febr. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!