Írhatok a kollégiumban lévő Páromnak kézzel írott levelet?
Párom szeptembertől csongrádi iskolában fog tanulni erdész vadásznak, érettségi utáni szakma, és mivel messzire van a lakhelyétől Csongrád, kollégista lesz. Szerintem jó dolog, ha a párok alkalmanként nem csak Facebookon hanem kézzel írott levélben is üzennek egymásnak. Így hát az a kérdésem, hogy manapság van olyan lehetőség a kollégiumokban (akinek van tapasztalata a csongrádi kollégiumban) levél "kapásra"? A bent lakó diákok kaphatnak szüleiktől, párjuktól levelet?
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
18/L
Szerintem célszerűbb lenne ha a párod megkérdezné ezt helyben, nem mi tippelnénk meg hogy ott mi a szokás.
Amúgy nálunk is lehetett levelet kapni, kellett rá a koli neve a címzett neve, épület és a szoba száma meg a koli címe.
Mondjuk elsősorban netes rendelésre használtuk, és nem facebook pótlónak :-)))
Mi sem konkrétan facebook pótlónak akarjuk használni, én legalábbis nem, csak szeretnénk egyszerű kézzel írott leveleket küldeni egymásnak, vagyis főleg én neki, mert szerintem annak van egy külön hangulata. :)
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor valószínűleg megoldható lesz majd ez a levelezés! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!