Lakik/lakott valaki a szegedi Apáthy kollégiumban?
Figyelt kérdés
Milyen az ottani élet? Lehet tanulni, vagy állandóan mennek a bulizások? Tudnátok személyes tapasztalatokat mondani erről a koliról?2014. aug. 6. 01:36
1/1 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Tessék, ott laktam 4 évig, és egyszer már válaszoltam egy hasonló kérdésre. Egyébként tanulni mindig tudtam, ha esetleg a szobatársaid nincsenek rád valamiért tekintettel, minden szinten van tanuló, ahová beülhetsz. Ha pedig az sem jó, akkor ott van 8 percre a TIK (könyvtár), ahol biztosan csönd van, és helyed is lesz tanulni. Szóval a feltételek adottak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!