Pótvizsga ponthatárok?
Figyelt kérdés
A pótvizsga ponthatárai minden suliban más? Mert irodalomból elvileg 48%-ot értem el és 50%-tól engednek átt... mit tudnék tenni?2014. aug. 25. 19:04
1/5 anonim válasza:
Nem mit tudnál tenni, hanem mit tudtál volna tenni, amire a választ, gondolom, Te is tudod. A ponthatárok meg tanáronként változnak.
2/5 A kérdező kommentje:
de pont az a 2% miatt fogok évet ismételni? ez eléggé nemér...
2014. aug. 25. 19:28
3/5 anonim válasza:
Nem a 2% miatt, hanem azért, mert egy éven keresztül nem tanultál. És ne mond, hogy de igen, és a tanár nem kedvel, mert nem veszem be: én is tanár vagyok.
És ha téged átengednek 48%-kal? Akkor aki 46%-osat írt, nyavalyoghat, hogy ő sem akar 2% miatt évet ismételni, és így tovább...
4/5 anonim válasza:
Nálunk (mateknál 35%) én holnap megyek :)
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom ismerem ezeket a nyavajgós sztorikat de akkor is én átmentem angolból és matekból is. Ne 2% miatt ismételjek 1 teljes évet. Pláne hogy volt olyan feladat amit nem is mondott hogy kell tudni. Tanárt direkt megkérdeztem.
2014. aug. 25. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!