Miskolci egyetem gazdaságinformatikus szaka mennyire nehéz?
Ha már jelentkeztél és felvettek akkor felesleges ezen gondolkodni, majd megtudod, most már amúgy se nagyon tudnál mit csinálni (pontosabban megtudod tenni, hogy be sem iratkozol, és jövőre más helyre jelentkezel, de elég nagy hülyeség lenne).
Én is idén megyek ME-re, csak épp mérnökinformatikára, fogalmam sincs milyen nehéz lehet, programozni még csak nagyon alapszinten tanítottak, matekot meg teljesen elfelejtettem, mert már korábban érettségiztem és azóta semmi sem volt, de inkább nem kérdezgetem, hogy mennyire nehéz, mert lehet aki azt mondja könnyű az igazából egy zseni, vagy lehet aki azt mondja nehéz csak lusta volt és egyáltalán nem tanult, legjobb lesz magamnak megtapasztalni.
Az biztos, hogy többet kell majd tanulni, mint középsuliban, de az is biztos, hogy meg lehet csinálni, max sokat kell tanulni, de más dolgunk amúgy sem lesz (kivéve ha még valakinek dolgozni is kell mellette).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!