Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miskolci egyetem gazdaságinfor...

Miskolci egyetem gazdaságinformatikus szaka mennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Most leszek első éves hallgató és érdekelne, hogy a programozás része és a matek része mennyire vészes?

2014. aug. 22. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha már jelentkeztél és felvettek akkor felesleges ezen gondolkodni, majd megtudod, most már amúgy se nagyon tudnál mit csinálni (pontosabban megtudod tenni, hogy be sem iratkozol, és jövőre más helyre jelentkezel, de elég nagy hülyeség lenne).

Én is idén megyek ME-re, csak épp mérnökinformatikára, fogalmam sincs milyen nehéz lehet, programozni még csak nagyon alapszinten tanítottak, matekot meg teljesen elfelejtettem, mert már korábban érettségiztem és azóta semmi sem volt, de inkább nem kérdezgetem, hogy mennyire nehéz, mert lehet aki azt mondja könnyű az igazából egy zseni, vagy lehet aki azt mondja nehéz csak lusta volt és egyáltalán nem tanult, legjobb lesz magamnak megtapasztalni.

Az biztos, hogy többet kell majd tanulni, mint középsuliban, de az is biztos, hogy meg lehet csinálni, max sokat kell tanulni, de más dolgunk amúgy sem lesz (kivéve ha még valakinek dolgozni is kell mellette).

2014. aug. 22. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már két éve miskolcra járok mérnökinfóra. A gazdinfónak és a mérnökinfónak van pár közös és azonos tárgya. Amire nagyon figyelni kell az az analízis 1, a számítógép architektúrák, és a leggázabb a programozás alapjai. Ezekkel a tárgyakkal szoktak a hallgatók akár éveket is csúszni, mert ezekre nagyon sok tárgy épül.
2014. aug. 23. 12:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég nehéz mindkettő, sőt, talán a legnehezebb szakok
2014. aug. 25. 16:38
 4/6 anonim válasza:
én is arra megyek!!
2014. szept. 1. 15:55
 5/6 anonim válasza:
szia! végül az eddigiek alapján mennyire tartod nehéznek??
2014. nov. 24. 13:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Kellően nehéz. Folyamatos tanulás nélkül nem megy.
2014. nov. 24. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!